![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз предпочитам да използвате Firefox. Но той вече няма да се отвори прозорец за качване на снимки на всеки интернет сайт. Домакиня, се обърнах към IE, въпреки че преди това е портал за вируси, които унищожават 2 бр. Този път, когато щракнете върху качвате всеки сайт той докладва: Internet Explorer не може да покаже уеб страницата Най-вероятно причините: Вие не сте свързани към интернет. връзката е добро! Сайтът се натъкват problems.not за всеки друг потребител! Там може и да е печатна грешка в адреса. Аз съм от работа в рамките на сайтове Аз вече са достъпни! Какво можете да опитате: Проверете вашата интернет връзка. Опитайте да посетите друг уеб сайт, за да се уверете, че сте connected.connection е хубаво! Въведи адреса. без значение! Връщане към предишната страница. Това само времето навън! Повече информация Този проблем може да бъде причинено от различни въпроси, включително: Интернет връзката е била изгубена. Да! Сайтът е временно недостъпен. Да! Името на домейна на сървъра (DNS), не е reachable.What означава това? Името на домейна на сървъра (DNS) не разполага с регистрация на сайта на домейна. и това? Ако това е HTTPS (сигурно) адрес, щракнете върху Инструменти, щракнете върху Internet Options, кликнете върху Разширено, и проверете, за да се уверите на SSL и TLS протоколи са активирани по сигурността раздел. Наистина те са! Моят OS е Windows XP Media Center Edition Версия 2002 г.; Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB на RAM. Аз съм вървят Север 360, Ad-Aware, SpyBot и SpywareBlaster. Но аз много временно не всички от тях, плюс Windows Firewall и все още не може да качи .. Така че не е защитна стенапроблем. И така, какво е това, моля? Защо не мога да качвате снимки? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye тя просто е на сайта пост връзката и след това се опитайте да качите снимка и аз ще се опитам да и С, ако тя работи 4 мен
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да инсталирате повторно FF?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не Chees! Той е: - Facebook, умножете, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities Fff файл мениджър др Така, че ще бъде на всеки сайт тогава! Толкова много "F" е! Въздишка! :-( |
|
| |||
| |||
| и отидох да facebook.com и тя работи, но АЗ didnt влезете като I DONT имат accout към него |
|
| |||
| |||
| Може би имам някои инфекции, въпреки Север, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster и др текат непрекъснато. Това е вероятно? Или е някаква Java / Flash / ActiveX проблем? Какво е това, което прави браузъри отварят там качването страници? |
|
| |||
| |||
| Отивам ТУК и да започне нов конец и публикувате Hijackthis влезте така не мога да погледна. Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
Пост то в областта на сигурността форум. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1TB HD Вече не се признават на My Computer, глоба Други | laurieirvine | Дискове & сменяемите носители | 18 | 22-ри ноември 2009 година 06:12 |
| Високоговорители, вече не са Работа | perry553 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 12 Юни 2009 13:29 |
| Моето Аудио няма да може да работи! | mitchcm34 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 27 април 2009 01:40 |
| Mp3 не е признат | evilfantasy | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 17 | 18 май 2008 г. 02:10 |
| Медия конвертор 0,8 вече не се отваря | BlackSnake | Мултимедия & Codecs | 9 | 15 Март 2008 04:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |