![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já raději používat Firefox. Ale to už nebude otevřít okna, aby fotografie na Internetu stránkách. Zdráhavě jsem se obrátil na IE, přestože ji dříve je portál na viry, které zničí 2 PC. Tato doba, kdy jsem klikněte upload na jakémkoliv místě, že zprávy: Internet Explorer nemůže zobrazit webovou stránku Nejpravděpodobnější příčiny: Nejste připojeni k internetu. Spojení je dobrý! Na stránkách se potýká problems.not pro všechny ostatní uživatele! Může být chyba v adrese. Já jsem z provozní na stránkách jsem již dostupný! Co můžete vyzkoušet: Zkontrolujte připojení k Internetu. Zkuste návštěvě jiné webové stránky, abyste se ujistili jste connected.connection je dobrá! Opište adresu. irelevantní! Vraťte se zpět na předchozí stránku. jen krát ven! Více informací Tento problém může být způsoben řadou otázek, včetně: Připojení k Internetu bylo ztraceno. Kdepak! Stránky jsou dočasně nedostupné. Kdepak! Domain Name Server (DNS) není reachable.What to má znamenat? Domain Name Server (DNS) nemá výpis pro webové stránky na doméně. a tohle? Pokud je to HTTPS (zabezpečené) adresu, klikněte na Nástroje, klepněte na položku Možnosti Internetu, klepněte na tlačítko Upřesnit a zkontrolujte si být jisti, že SSL a TLS protokolů jsou povoleny v rámci bezpečnostní sekce. Určitě se jim! Můj OS je Windows XP Media Center Edition, verze 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1,00 gigabajty paměti RAM. I am běh Norton 360, Ad-Aware, Spybot a SpywareBlaster. Ale já jsem velmi dočasně zakázáno všichni plus Windows Firewall a stále nemohla upload .. Takže není to Firewallproblém. Takže co je to prosím? Proč nemohu nahrát fotky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye to prostě je po stránce odkaz a zkuste nahrát fotku a budu se snažit ji a C, pokud to funguje 4 mi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste přeinstalovali FF?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne Chees! Je: - Facebook, Násobit, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities FFF-správce souborů atd. Takže to bude každé lokalitě pak! Tolik "F" s! Vzdech! :-( |
|
| |||
| |||
| tak jsem šel na facebook.com a to funguje, ale i didnt přihlásit jako já dont mít accout na to |
|
| |||
| |||
| Možná jsem některé infekce navzdory Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al běží nepřetržitě. Je to pravděpodobné? Nebo je to nějaký druh Java / Flash / ActiveX problém? V čem je prohlížečů otevření je nahrát stránky? |
|
| |||
| |||
| Jít ZDE a založit nové vlákno a zveřejněte Hijackthis log to můžu podívat. Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
Post it v bezpečnostní fóru. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB HD již není považována na Tento počítač, na jemné Ostatní | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | 22.listopadu 2009 06:12 |
| Reproduktory již Práce | perry553 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 12 června 2009 13:29 |
| My Audio už nebude fungovat! | mitchcm34 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 27 dubna 2009 01:40 |
| Mp3 již uznaných | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 17 | 18. května 2008 02:10 |
| Media Converter 0.8 již otevírá | BlackSnake | Multimedia & Kodeky | 9 | 15. března 2008 04:05 |
| Thread Nástroje | |
| |