μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Δεν μπορεί πλέον να ανεβάσετε φωτογραφίες από IE ή Firefox

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 17:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν μπορεί πλέον να ανεβάσετε φωτογραφίες από IE ή Firefox

Προτιμώ να χρησιμοποιώ το Firefox. Αλλά αυτό δεν θα έχει πλέον ανοίξει το παράθυρο για να ανεβάσετε φωτογραφίες σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Απρόθυμα Αρνήθηκα να IE, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είναι η πύλη για τους ιούς που καταστράφηκαν 2 τεμ. Αυτή τη φορά, όταν κάνω κλικ σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα μεταφορτώσετε και αναφέρει:
Ο Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα
Το πιο πιθανό είναι να προκαλεί:
Δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. σχέση είναι καλή!
Η ιστοσελίδα αυτή συναντά problems.not για κάθε άλλο χρήστη!
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε τυπογραφικό λάθος στη διεύθυνση. Είμαι λειτουργούν μέσα από τους δικτυακούς τόπους που έχω ήδη προσπελαστεί!
Τι μπορείτε να δοκιμάσετε:
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Internet. Δοκιμάστε να επισκεφθείτε μια άλλη ιστοσελίδα για να βεβαιωθείτε ότι connected.connection είναι καλό!
Πληκτρολογήστε ξανά τη διεύθυνση. άσχετο!
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα. απλώς φορές έξω!
Περισσότερες πληροφορίες
Το πρόβλημα αυτό μπορεί να προκαλείται από μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξής:
Τη σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει χαθεί. Όχι!
Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη προσωρινά. Όχι!
Ο Domain Name Server (DNS) δεν είναι reachable.What σημαίνει αυτό;
Ο Domain Name Server (DNS) δεν έχει ενημερωτικό δελτίο για την ιστοσελίδα του τομέα. και αυτό;
Εάν αυτό είναι ένα HTTPS (ασφαλή) διεύθυνση, κάντε κλικ εργαλείων, κάντε κλικ στο Επιλογές Internet, κάντε κλικ στο κουμπί Advanced και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε τα πρωτόκολλα SSL και TLS είναι ενεργοποιημένα στο πλαίσιο του τμήματος ασφαλείας. που είναι σίγουρος!

Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows XP Media Center Edition Version 2002? Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz? 1.00GB μνήμης RAM.
Είμαι λειτουργίας Norton 360, Ad-Aware, Spybot και SpywareBlaster. Αλλά πολύ προσωρινά όλους τους συν Windows Firewall και ακόμα δεν θα μπορούσε να μεταφορτώσετε .. Επομένως δεν πρόκειται για μια Firewallτεύχος.

Λοιπόν, τι είναι παρακαλώ; Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσετε φωτογραφίες;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 16:40
Banned Ομάδα

mabye αυτό ακριβώς είναι το χώρο μετά τη σύνδεση και στη συνέχεια προσπαθήστε να ανεβάσετε μια φωτογραφία και θα προσπαθήσω να γ και αν τα έργα μου 4

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 23:09
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε επανεγκατάσταση FF;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 10:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν Chees! Είναι: - Facebook, να πολλαπλασιάσετε, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, GeoCities FFF-διαχείριση αρχείων, κλπ. Έτσι θα είναι ότι κάθε τοποθεσία τότε!

Τόσα πολλά "F" s! Αναστενάζω! :-(
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 18:55
Banned Ομάδα

και πήγα στο facebook.com και λειτουργεί, αλλά i didn't συνδεθείτε ως i dont έχουν accout να είναι
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 19:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Ίσως έχω κάποια λοίμωξη παρά Norton, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster et al τρέχει συνεχώς. Είναι πιθανό;
Ή είναι ένα είδος Java / Flash / ActiveX πρόβλημα; Τι είναι αυτό που κάνει την browsers ανοίξει εκεί μεταφορτώσετε σελίδες;
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 19:44
Συντονιστής Ομάδας

Πάω ΕΔΩ και να αρχίσει ένα νέο νήμα και μετά ένα Hijackthis log, ώστε να μπορώ να ρίξω μια ματιά.
Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση κουμπί.
  • Θα τοποθετεί αυτόματα στο HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
    • Κλείνω HijackThis και μετονομάστε το.
    • Πηγαίνετε στο C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Κάντε δεξί κλικ στη HijackThis.exe και επιλέξτε Μετονομασία.
    • Πληκτρολογήστε sniper.exe και πατήστε Εισάγετε.
    • Κάντε δεξί κλικ σε λειτουργία sniper.exe και επιλέξτε Αποστολή σε > Desktop (δημιουργήσετε συντόμευση)
  • Από την επιφάνεια εργασίας ανοικτή HiajckThis.
  • Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista, βεβαιωθείτε ότι έχετε Εκτέλεση ως διαχειριστής
  • Κάντε κλικ στο Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κουμπί
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή και στη συνέχεια επικολλήστε το περιεχόμενο του ημερολογίου σας σε θέση.
    • Μην Hijackthis έχουν ορίσει ακόμα τίποτα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
Ακόμη και αν έχουμε να μετονομαστεί HijackThis σκοπευτής, θα εξακολουθούν να αναφέρονται σε αυτήν ως HijackThis ή HJT.

Post στο φόρουμ Ασφαλείας.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
1TB HD δεν αναγνωρίζεται πλέον στον υπολογιστή μου, πρόστιμο στις κ.λπ. laurieirvine Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 18 22 Νοεμβρίου 2009 06:12
Λαμβάνουν το λόγο δεν είναι πλέον Εργασίας perry553 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 12 Ιουν 2009 13:29
My Audio δε θα μπορεί πλέον να! mitchcm34 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 5 27 Απρ 2009 01:40
Mp3 δεν αναγνωρίζεται πλέον evilfantasy Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 17 18 Μαΐου 2008 02:10
Media Converter 0,8 δεν ανοίγει BlackSnake Multimedia & Codecs 9 15 Μαρ 2008 04:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.