![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Radije bih da koriste Firefox. Ali to više neće otvoriti prozor za učitavanje fotografija s bilo kojim internet stranicama. Opirući se ja pretvorila u IE, iako je prethodno bio na viruse portal koji uništena 2 računala. Ovaj put, kad kliknem na bilo kojem mjestu uploadati ga izvješća: Internet Explorer ne može prikazati web-stranicu Najvjerojatniji razlozi: Niste povezani s Internetom. veza je dobra! Na web stranicama je nailazeći problems.not za bilo koji drugi korisnik! Tu može biti greška u kuca na adresu. Ja sam operacijski unutar sučelja već sam pogledana! Što možete pokušati: Provjerite internetsku vezu. Probajte posjetiti neku drugu web lokaciju kako biste bili sigurni da su connected.connection je dobra! Ponovo unesite adresu. nerelevantne! Vratite se na prethodnu stranicu. Internet pravedan puta out! Više informacija Taj se problem može biti uzrokovan različitim temama, uključujući: Internet connectivity je izgubljen. Nope! Na web stranicama je privremeno nedostupna. Nope! The Domain Name Server (DNS) nije reachable.What Da li to znači? The Domain Name Server (DNS) nema unosa za web domene. i ovo? Ako je ovo HTTPS (secure) adresu, kliknite na alate, kliknite Internet Options, kliknite Napredno, provjerite i budite sigurni da je SSL i TLS protokole omogućene su pod sigurnosnim odjeljku. oni su sigurni! Moj OS je Windows XP Media Center Edition Version 2002; Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz, 1.00GB RAM-a. Ja sam trčanje Norton 360, Ad-Aware, Spybot i SpywareBlaster. Ali ja sam vrlo privremeno onemogućena svi plus Windows Firewall i još uvijek nije mogao učitati .. Pa nije Firewallproblem. Pa šta je to molim te? Zašto ne mogu uploadati slike? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye samo je site post na vezu, a zatim pokušajte učitati sliku i ja ću probati to ic, ako mi to radi 4
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ponovno instalirajte FF?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne siru! To je: - Facebook, množite, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities Fff-file manager itd. Tako da će se onda svaki site! Toliko "F" s! Uzdah! :-( |
|
| |||
| |||
| i ja išli na facebook.com i Internet utvrde ali JA nije prijavite kao ja dont imati accout do nje |
|
| |||
| |||
| Možda sam neke infekcije uprkos Norton, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster et al izvodi kontinuirano. Da li je to vjerojatno? Ili je to nekakav Java / Flash / ActiveX problem? Što je to što čini preglednici otvoriti tu učitavanja stranice? |
|
| |||
| |||
| Ići OVDJE i započeti novi thread te napišite Hijackthis log pa da mogu pogledati. Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
Post je u sigurnosnom forumu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 1TB HD Više nema Priznata na My Computer, Fine o drugima | laurieirvine | Drives & Izmjenjivi mediji | 18 | 22 studeni 2009 06:12 |
| Govornici nisu više radnih | perry553 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 12. lipnja 2009 13:29 |
| My Audio neće više raditi! | mitchcm34 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 27. travanj 2009 01:40 |
| Mp3 No longer priznata | evilfantasy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 17 | 18. svibnja 2008 02:10 |
| Media Converter 0,8 više ne otvara | BlackSnake | Multimedija i kodeci | 9 | 15. ožujak 2008 04:05 |
| Thread Tools | |
| |