![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Inkább használja a Firefox. De ez már nem az ablak nyitva lehet feltölteni a képeket bármely internetes oldalon. Vonakodva én fordult IE, annak ellenére, hogy korábban is a portált, amely a vírusok megsemmisült 2 db. Ez az idő, amikor rákattintok feltölt bármilyen weboldal jelenti: Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot Legvalószínűbb okai: Ön nem kapcsolódik az internethez. kapcsolat jó! A weboldal encountering problems.not bármely más, a felhasználó! Volt rajta egy gépelési hiba a címét. Én működő belül a területek már elérhető! Mit lehet próbálni: Ellenőrizze az Internet kapcsolatot. Próbáld meg egy másik látogató weboldalán, hogy biztosan van connected.connection jó! Add meg újra a címet. lényegtelen! Menj vissza az előző oldalra. szer csak ki! További információ Ezt a problémát okozhatja a különböző kérdéseket, többek között: Internet-kapcsolat megszakadt. Nem! A weboldal átmenetileg nem elérhető. Nem! A Domain Name Server (DNS) nem reachable.What jelent ez? A Domain Name Server (DNS) nem rendelkezik a tőzsdére a honlap domain. És ez? Ha ez egy HTTPS (biztonságos) cím, kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára, kattintson a Speciális gombra, és ellenőrizze, hogy az SSL és a TLS protokoll engedélyezve van a biztonsági részt. Ellenőrizze, hogy van! Saját operációs rendszer a Windows XP Media Center Edition Version 2002 Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz, 1.00GB RAM. Én fut a Norton 360, Ad-Aware, Spybot és SpywareBlaster. De nagyon átmenetileg fogyatékkal mindegyiket plusz Windows tűzfal és még mindig nem tudták feltölteni .. Tehát ez nem egy tűzfalkiad. Szóval mi ez kérem? Miért nem tudom feltölteni a képeket? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye ez csak a weboldal elküldeni a kapcsolatot és próbálja meg feltölteni egy képet, és megpróbálom azt, hogy "és" C ", ha úgy működik 4 me
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld meg újratelepíteni a FF?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nem Chees! Nem: - Facebook, Szorzás, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, geocities FFF-fájlkezelõben stb Szóval ez lesz majd minden helyén! Így sok "F" s! Sigh! :-( |
|
| |||
| |||
| jól ment facebook.com és ez szerkezet de én didnt belépés mint én dont volna egy accout rá |
|
| |||
| |||
| Talán van valami fertőzés ellenére Norton, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster et al fut folyamatosan. Az, hogy valószínűleg? Vagy ez csak valamiféle Java / Flash / ActiveX probléma? Mi teszi a böngészők nyílt ott uploading oldalakon? |
|
| |||
| |||
| Jár IDE és meg kell kezdeni egy új téma, és elküldeni a Hijackthis napló így is körülnézni. Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
Post hogy a biztonsági fórum. |