![]() |
|
| |||
| |||
| אני מעדיף להשתמש ב-Firefox. אבל לא תוכל עוד לפתוח את החלון כדי להעלות תמונות לכל אתר אינטרנט. על כורחו פניתי IE, למרות היותו בעבר הפורטל, וירוסים אשר הרסו 2 מחשבים. הפעם, כאשר אני לטעון לחץ על כל אתר זה כולל דיווח: Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט סביר להניח סיבות: אינך מחובר לאינטרנט. החיבור הוא טוב! האתר הוא נתקל problems.not עבור כל משתמש אחר! יכולים להיות שגיאת הקלדה של כתובת. אני ההפעלה מתוך האתרים אני כבר גישה! מה אתה יכול לנסות: בדוק את החיבור לאינטרנט. נסה לבקר באתר אחר כדי לוודא שאתה connected.connection טוב! הקלד שוב את הכתובת. לא רלוונטיות! חזור אל הדף הקודם. זה פשוט פעמים החוצה! מידע נוסף בעיה זו יכולה להיגרם על ידי מגוון רחב של נושאים, לרבות: קישוריות לאינטרנט הייתה אבידה. לא! אתר האינטרנט אינו זמין באופן זמני. לא! שם התחום Server (DNS) היא לא reachable.What פירוש הדבר? שם התחום Server (DNS) אין רישום עבור התחום של האתר. ואת זה? אם זהו HTTPS (מאובטחת) כתובת, לחץ על כלים, לחץ על אפשרויות אינטרנט, לחץ על מתקדם, וכן בדוק את הפרוטוקולים SSL ו TLS מופעלים תחת מקטע האבטחה. הם בטוח הם! מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Media Center Edition, Version 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB של זיכרון RAM. אני מפעיל את Norton 360, המודעות מודעת, SpyBot ו SpywareBlaster. אבל אני מאוד מושבת באופן זמני את כל אותם בתוספת של חומת האש של Windows ועדיין לא יכול לטעון .. אז זה לא חומת אשסוגיה. אז מה זה בבקשה? מדוע אני לא יכול להעלות תמונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye זה הוא פשוט לפרסם את הקישור לאתר ולאחר מכן לנסות להעלות תמונה ואני אנסה את זה ו-C, אם זה עובד לי 4
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה התקנה מחדש של FF?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| לא Chees! היא: - Facebook, הכפל, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities Fff קובץ מנהל וכו ', אז זה יהיה כל אתר אחר כך! כל כך הרבה "F" S! אנחה! :-( |
|
| |||
| |||
| ובכן הלכתי facebook.com והיא עובדת אבל אני מתחבר didn't as I dont יש לה accout |
|
| |||
| |||
| אולי יש לי כמה זיהום למרות Norton, Spybot, Ad-מודעים, Spyqare Blaster ואח לפעול ברציפות. האם זה סביר? או שזה איזה סוג של ג 'אווה / פלאש / ActiveX הבעיה? מה היא עושה את זה כי דפדפנים לפתוח לשם טעינת הדפים? |
|
| |||
| |||
| לעבור אל כאן ולהתחיל חדשה פתיל ו Hijackthis לכתוב יומן אז אני יכול להעיף מבט. להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
פרסם את זה בפורום אבטחה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 1TB HD כבר לא מוכרים על המחשב שלי בסדר גמור על אחרים | laurieirvine | כוננים & נשלפת | 18 | 22 נובמבר 2009 06:12 |
| הדוברים כבר לא עובד | perry553 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 12th יוני 2009 13:29 |
| האודיו שלי לא יפעל עוד! | mitchcm34 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | -27 לאפריל 2009 01:40 |
| Mp3 עוד לא מוכר | evilfantasy | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 17 | 18 מאי 2008 02:10 |
| ממיר מדיה 0,8 כבר לא נפתח | BlackSnake | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | 15 מרץ 2008 04:05 |
| שרשרת כלים | |
| |