![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Norėčiau naudoti Firefox. Bet tai nebus atidaryti langą įkelti nuotraukas į bet kurį interneto svetainės. Nenoriai Pasuku prie IE, nepaisant to, kad anksčiau buvo portale virusai, kuris sunaikino 2 vnt. Tai laikas, kai aš spauskite įkelti bet kurioje svetainėje jis praneša: "Internet Explorer" negali rodyti tinklalapio Labiausiai tikėtina priežastis: Jūs esate neprisijungę prie interneto. ryšys yra geras! Svetainėje susiduria problems.not kitiems vartotojo! Gali būti ir spausdinimo klaidos adresą. Aš esu iš veiklos per svetainėse Aš jau apsilankėte! Ką jūs galite pabandyti: Patikrinkite savo interneto ryšio. Pabandykite aplankyti kitą interneto svetainę, įsitikinkite, kad esate connected.connection yra geras! Pakartokite adresą. nesvarbu! Grįžti į ankstesnį puslapį. it just times out! Daugiau informacijos Ši problema gali sukelti įvairiais klausimais, įskaitant: Interneto ryšį, buvo prarasta. Nope! Svetainė laikinai nepasiekiama. Nope! Domain Name Server (DNS) yra ne reachable.What does this mean? Domain Name Server (DNS) neturi už interneto domenų sąrašas. ir tai? Jei tai HTTPS (saugus) adresas, meniu Įrankiai spustelėkite Interneto parinktys, spustelėkite Advanced ir įsitikinkite, SSL ir TLS protokolai yra įjungta pagal draudimo skyriuje. jie tikrai yra! Mano OS Windows XP Media Center Edition Version 2002 Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz, 1.00GB RAM. Aš einu Norton 360, Ad-Aware, Spybot ir SpywareBlaster. Bet aš labai laikinai išjungta visų jų plius Windows ugniasienė ir vis dar negalėjo įkelti .. Taigi nėra Firewallproblema. Taigi, kas tai prašom? Kodėl aš negaliu įkelti nuotraukų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye jis tiesiog yra svetainės paštu nuorodą ir bandykite įkelti nuotrauką, ir aš stengsiuosi ją ir C, jei jis dirba 4 Me
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite iš naujo įdiegti FS?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nr Chees! Tai: - Facebook, dauginti, Flickr, MySpace, ir Frappr, Faceparty, Meetup, "GeoCities" FFF-file manager ir tt Taigi, kad bus kas Svetainės tada! Tiek daug "F" s! Sigh! :-( |
|
| |||
| |||
| ir nuėjau į facebook.com ir ji veikia, bet i didnt prisijungti kaip aš Neturite accout jai |
|
| |||
| |||
| Gal aš kai infekcija nepaisant Norton, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster et al veikia nuolat. Ar tai tikėtina? Ar yra koks nors rūšies Java / Flash / ActiveX "problema? Kas lemia, kad naršyklės atverti ten įkelti puslapį? |
|
| |||
| |||
| Eiti ČIA ir pradėti naują temą ir po HijackThis, kad galėčiau pažvelgti. Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
Paskelbti Saugumo forumą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 1TB HD nebepripažįstama ant "My Computer", bauda Kiti | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | Lapkritis 22, 2009 06:12 |
| Kalbėjo nebėra darbo | perry553 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Birželis 12, 2009 13:29 |
| My Audio nebeveiks! | mitchcm34 | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Balandis 27, 2009 01:40 |
| Mp3 nebepripažįstama | evilfantasy | Sound, Speakers & MP3 Players | 17 | Gegužė 18, 2008 02:10 |
| Media converter 0,8 nebe atidaro | BlackSnake | Multimedia & Codecs | 9 | Kovas 15, 2008 04:05 |
| Temos įrankiai | |
| |