![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es gribētu izmantot Firefox. Bet tā vairs atvērt logu augšupielādēt fotoattēlus, izmantojot jebkuru interneta vietni. Negribot man palika uz IE, neskatoties uz to agrāk ir portāls uz vīrusiem, kas iznīcināja 2 gab. Šajā laikā, kad es Noklikšķiniet uz Augšupielādēt jebkurā vietā tā ziņojumi: Internet Explorer cannot display webpage Visticamāk iemesli: Jums nav savienots ar internetu. savienojums ir labs! Tīmekļa vietne ir sastopas problems.not citiem lietotājiem! Varētu būt drukas kļūda adresi. Es esmu, kas darbojas no iekšienes vietām Es jau pieejami! Ko varat mēģināt: Pārbaudiet savu interneta savienojumu. Izmēģiniet apmeklējot citu vietni, lai pārliecinātos, ka connected.connection ir labs! Atkārtojiet adresi. nav nozīmes! Doties atpakaļ uz iepriekšējo lapu. tas tikai reizes out! Vairāk informācijas Šo problēmu var izraisīt dažādiem jautājumiem, tai skaitā: Interneta savienojums ir pazaudēts. Nē! Mājas lapa pagaidām nav pieejama. Nē! Domain Name Server (DNS) nav reachable.What does this mean? Domain Name Server (DNS) nav uzskaitīti par portāla domēna. un šis? Ja tas ir HTTPS (secure) adresi, noklikšķiniet uz Rīki noklikšķiniet uz Interneta opcijas noklikšķiniet uz Papildu, un pārbauda, lai pārliecinātos, SSL un TLS protokoli ir iespēja saskaņā ar sadaļu Security. tie pārliecināts ir! Mana OS ir Windows XP Media Center Edition Version 2002 Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB of RAM. Es esmu darba Norton 360, Ad-Aware, Spybot un SpywareBlaster. Bet es ļoti īslaicīgi izslēgt visus šos plus Windows Firewall un vēl nevar augšupielādēt .. Tāpēc nav Firewalliznākums. Tātad, kas tas ir, lūdzu? Kāpēc es nevaru augšupielādēt fotogrāfijas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye tas vienkārši ir vieta pastu saiti, un tad mēģiniet augšupielādēt fotogrāfijas, un es centīšos to un C, ja tā darbojas 4 me
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet pārinstalēt FF?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nē Chees! : - Tā ir Facebook, Reizināt, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities FFF-failu pārvaldnieks uc Lai būs ikvienu vietu, tad! Tik daudz "F" s! Nopūta! :-( |
|
| |||
| |||
| Nu, es devos uz facebook.com un tas darbojas, bet man didn't log tik i dont ir accout to |
|
| |||
| |||
| Varbūt man ir kāda infekcija, neskatoties Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al darbojas nepārtraukti. Vai tas ir iespējams? Vai tas ir kaut kādu Java / Flash / ActiveX problēma? Kas ir tas, kas padara pārlūku atvērt tur augšupielādējot lapu? |
|
| |||
| |||
| Iet ŠEIT un sākt jaunu tēmu un post HijackThis log lai es varētu veikt izskatu. Lejupielādējiet un pārdēvēt HijackThis (HJT)
Post to drošības forumā. |