![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wolę używać Firefoksa. Ale nie będzie już otwarte okno przesłania zdjęć do każdą inną witryną internetową. I niechętnie się do IE, pomimo wcześniej jako portal wirusy, które zniszczył 2 komputery. Tym razem, gdy kliknę przesłać w każdej witrynie to raporty: Program Internet Explorer nie może wyświetlić strony internetowej Najbardziej prawdopodobne przyczyny: Nie jesteś podłączony do Internetu. połączenie jest dobre! Strona jest napotykania problems.not dla innych użytkowników! Nie może być błąd wpisując adres. Jestem operacyjnych z terenów już dostępne! Co możesz spróbować: Sprawdź połączenie internetowe. Spróbuj odwiedzić inną witrynę aby upewnić się, że connected.connection jest dobry! Powtórz adres. nieistotne! Powrót do poprzedniej strony. po prostu razy out! Więcej informacji Ten problem może być spowodowane przez wiele czynników, w tym: Połączenie internetowe zostało przerwane. Nie! Strona jest chwilowo niedostępna. Nie! Domain Name Server (DNS), nie jest reachable.What to oznacza? Domain Name Server (DNS), nie ma na stronie aukcji domeny. i to? Jeśli jest to HTTPS (bezpieczne) adres, kliknij menu Narzędzia, kliknij polecenie Opcje internetowe, kliknij przycisk Zaawansowane i upewnić się, SSL i TLS protokołów są aktywne w ramach bezpieczeństwa sekcji. oni na pewno są! Mój OS systemu Windows XP Media Center Edition, wersja 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (tm) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB RAM. Mam uruchomiony Norton 360, Ad-Aware, Spybot i SpywareBlaster. Ale bardzo tymczasowo wyłączone wszystkie z nich oraz Zapora systemu Windows i wciąż nie mógł przesłać .. Więc to nie jest Zaporakwestia. Więc co to jest proszę? Dlaczego nie mogę przesłać zdjęcia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye to tylko jest po stronie link, a następnie spróbuj przesłać zdjęcie i będę próbować go ic czy działa 4 me
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj ponownie zainstalować FF?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nr Chees! Jest to: - Facebook, Pomnóż, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, Geocities FFF-menedżer plików itd. Więc co będzie potem miejscu! Tyle "F" s! Sigh! :-( |
|
| |||
| |||
| dobrze i poszedł do facebook.com i to działa, ale i didnt zalogować jak ja dont mieć uwage na to |
|
| |||
| |||
| Może mieć pewne zakażenia pomimo Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al Działał nieprzerwanie. Czy to prawdopodobne? Albo jest to jakiś Java / Flash / ActiveX problem? Co to jest, że czyni przeglądarki otworzy tam uploading stron? |
|
| |||
| |||
| Iść TUTAJ i rozpocząć nowy wątek i opublikować HijackThis więc mogę podjąć się. Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
Opublikuj go w Forum Bezpieczeństwa. |
![]() |
|
| Zakładki |