![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aş prefera să utilizaţi Firefox. Dar nu va mai deschide fereastra pentru a încărca fotografii la orice site-ul de internet. Fără tragere de inimă am apelat la IE, în ciuda acesta fiind anterior portal de viruşi, care a distrus 2 buc. De această dată, când faceţi clic pe upload pe orice site-ul acesta rapoarte: Internet Explorer nu poate afişa pagina Web Cel mai probabil cauze: Nu sunteţi conectat la Internet. conexiunea este bun! Site-ul se întâlneşte problems.not pentru orice alt utilizator! Ar putea fi o eroare în tastând adresa. Sunt de operare din cadrul site-uri am accesat deja! Ce puteţi încerca: Verificaţi conexiunea la Internet. Încercaţi un alt vizita site-ul pentru a vă asigura că sunt connected.connection este bun! Reintroduceţi adresa. irelevant! Du-te înapoi la pagina anterioară. doar de ori afara! Mai multe informaţii Această problemă poate fi cauzată de o varietate de aspecte, printre care: Conexiunea la Internet a fost pierdut. Nope! Site-ul este indisponibil temporar. Nope! Numele de domeniu Server (DNS) nu este reachable.What înseamnă asta? Numele de domeniu Server (DNS) nu are o listă de site-ul web al domeniului. şi asta? Dacă acesta este un HTTPS (secure) adresă, faceţi clic pe Instrumente, faceţi clic pe Opţiuni Internet, faceţi clic pe Complex, şi verificaţi pentru a fi siguri de SSL şi TLS protocoale sunt activate în conformitate cu secţiunea de securitate. ele sunt sigur! Meu sistem de operare este Windows XP Media Center Edition Version 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB de RAM. Sunt difuzate Norton 360, Ad-Conştient, Spybot si SpywareBlaster. Dar am foarte dezactivat temporar tot de pe ei, plus Windows Firewall şi încă nu a putut încărca .. Deci nu este un Firewallchestiune. Deci, vă rog, ce este? De ce nu pot încărca fotografii? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye acesta este doar site-ul pe link-ul de post şi apoi încercaţi să încărcaţi o fotografie şi am să încerc să-l şi c în cazul în care acesta lucrează 4 mine
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi să reinstalez FF?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nu Chees! Aceasta este: - Facebook, multiplica, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities Fff-file manager etc Aşa că vom fi în fiecare site-ul atunci! Atât de multe "F" s! Oh! :-( |
|
| |||
| |||
| bine m-am dus la facebook.com şi funcţionează, dar i didnt autentificaţi-vă ca i dont au un accout să-l |
|
| |||
| |||
| Poate am niste infecţie în ciuda Norton, Spybot, Ad-conştient, Spyqare Blaster et al rulează continuu. Este că probabil? Sau este un fel de Java / Flash / ActiveX problema? Ce este că face de browsere deschise până acolo încărcarea pagini? |
|
| |||
| |||
| Merge AICI şi de a începe un nou thread si post Hijackthis un jurnal ca sa ma pot uita. Descărcaţi şi redenumiţi HijackThis (HJT)
Post-o in Securitate forum. |