![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já radšej používať Firefox. Ale to už nebude otvoriť okná, aby fotografie na Internete stránkach. Zdráhavě som sa obrátil na IE, hoci ju predtým je portál na vírusy, ktoré zničia 2 PC. Táto doba, kedy som kliknite upload na akomkoľvek mieste, že správy: Internet Explorer nemôže zobraziť webovú stránku Najpravdepodobnejší príčiny: Nie ste pripojení k internetu. Spojenie je dobrý! Na stránkach sa stretáva problems.not pre všetky ostatné užívateľa! Môže byť chyba v adrese. Já jsem z prevádzkovej na stránkach som už dostupný! Čo môžete vyskúšať: Skontrolujte pripojenie na Internet. Skúste návšteve inej webovej stránky, aby ste sa uistili ste connected.connection je dobrá! Opište adresu. irelevantné! Vráťte sa späť na predchádzajúcu stránku. len krát ven! Viac informácií Tento problém môže byť spôsobený radom otázok, vrátane: Pripojenie k Internetu bolo stratené. Kdepak! Stránky sú dočasne nedostupné. Kdepak! Domain Name Server (DNS) nie je reachable.What to má znamenať? Domain Name Server (DNS) nemá výpis pre webové stránky na doméne. a tohle? Ak je to HTTPS (zabezpečené) adresu, kliknite na Nástroje, kliknite na položku Možnosti siete Internet, kliknite na tlačidlo Spresniť a skontrolujte si byť istí, že SSL a TLS protokolov sú povolené v rámci bezpečnostné sekcie. Určite sa im! Môj OS je Windows XP Media Center Edition, verzia 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1,00 gigabajty pamäte RAM. I am Beh Norton 360, Ad-Aware, Spybot a spywareblaster. Ale ja som veľmi dočasne zakázané všetci plus Windows Firewall a stále nemohla upload .. Takže nie je to Firewallproblém. Takže čo je to prosím? Prečo nemôžem nahrať fotky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| maby to prostě je po stránke odkaz a skúste nahrať fotku a budem sa snažiť ju a C, ak to funguje 4 mi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste přeinstaloval FF?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie chees! Je: - Facebook, násobiť, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, MeetUp, Geocities FFF-správca súborov atď Takže to bude každej lokalite potom! Toľko "F" s! Vzdych! :-( |
|
| |||
| |||
| tak jsem šel na facebook.com a to funguje, ale i didnt prihlásiť ako já dont mať accout na to |
|
| |||
| |||
| Možno som niektoré infekcie napriek Norton, Spybot, Ad-aware, Spyqare Blaster et al beží nepretržite. Je to pravdepodobné? Alebo je to nejaký druh Java / Flash / ActiveX problém? V čom je prehliadačov otvorenie je nahrať stránky? |
|
| |||
| |||
| Choď TU a založiť nové vlákno a zverejnite Hijackthis log to môžem pozrieť. Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
Post it v bezpečnostnej fóre. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1TB HD už nie je považovaná na Tento počítač, na jemné Ostatné | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | 22.listopadu 2009 06:12 |
| Reproduktory už Práca | perry553 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 12 júna 2009 13:29 |
| My Audio už nebude fungovať! | mitchcm34 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 27 apríla 2009 01:40 |
| Mp3 už uznaných | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 17 | 18. mája 2008 02:10 |
| Media Converter 0.8 už otvára | BlackSnake | Multimedia & Kodeky | 9 | 15. marca 2008 04:05 |
| Thread Tools | |
| |