![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Радије бих да користе Фирефокс. Али то више неће отворити прозор за учитавање фотографија са било којим интернет страницама. Опирући се ја претворила у ИЕ, иако је претходно био на вирусе портал који уништена 2 рачунара. Овај пут, кад кликнем на било којем мјесту уплоадати га извјештаја: Интернет Експлорер не може приказати веб-страницу Вероватно разлози: Нисте повезани с Интернетом. веза је добра! На уеб сајту је наилазећи проблемс.нот за било који други корисник! Ту може бити грешка у куца на адресу. Ја сам оперативни унутар интерфејса већ сам Погледано! Шта можете покушати: Проверите Интернет везу. Пробајте да посетите неку другу Уеб локацију како бисте били сигурни да су цоннецтед.цоннецтион је добра! Поново унесите адресу. нерелевантне! Вратите се на претходну страницу. Интернет праведан пута оут! Више информација Тај се проблем може бити узрокован различитим темама, укључујући: Интернет Цоннецтивиты је изгубљен. Нопе! На уеб сајту је привремено недоступна. Нопе! Тхе Домаин Наме Сервер (ДНС) није реацхабле.Ухат Да ли то значи? Тхе Домаин Наме Сервер (ДНС) нема уноса за Интернет домена. и ово? Ако је ово ХТТПС (сецуре) адресу, кликните на алате, кликните на Интернет Оптионс, кликните Напредно, проверите и будите сигурни да је ССЛ и ТЛС протоколе омогућене су под безбедносним одељку. они су сигурни! Мој ОС је Уиндоус КСП Медиа Центер Едитион Версион 2002; Сервице Пацк 2. Интел (Р) Цоре (ТМ) 2 ЦПУ 6300@1.86ГХз, 1.00ГБ РАМ-а. Ја сам трчање Нортон 360, Ад-Ауаре, Спыбот и СпыуареБластер. Али ја сам врло привремено онемогућена сви плус Уиндоус Фиреуалл и још увек није могао да отпремите .. Па није Фиреуаллпроблем. Па шта је то молим те? Зашто не могу уплоадати слике? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мабые само је сите пост на везу, а затим покушајте да отпремите слику и ја ћу пробати то иц, ако ми то ради 4
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте поново инсталирајте ФФ?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не ширу! То је: - Фацебоок, множи, Флицкр, МыСпаце, Фраппр, Фацепарты, МеетУп, Геоцитиес Ффф-филе манагер итд Тако да ће се онда сваки сите! Толико "Ф" с! Уздах! :-( |
|
| |||
| |||
| и ја ишли на фацебоок.цом и то утврде ипак ЈА није пријавите као ја донт имати аццоут до ње |
|
| |||
| |||
| Можда сам неке инфекције упркос Нортон, Спыбот, Ад-Ауаре, Спыкаре Бластер ет ал изводи континуирано. Да ли је то вероватно? Или је то некакав Јава / Фласх / АцтивеКс проблем? Шта је то што чини прегледачи отворити ту учитавања странице? |
|
| |||
| |||
| Ићи ОВДЈЕ и започети нови тхреад те напишите Хијацктхис лог па да могу погледати. Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
Пост је у безбедносном форуму. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 1ТБ се ХД Нема Дуже Признате у Мы Цомпутер, ликовних другима | лауриеирвине | Дривес & Измјењиви медији | 18 | 22. новембар 2009 06:12 |
| Говорници нису више радних | перры553 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 12. јуна 2009 13:29 |
| Мы Аудио неће више радити! | митцхцм34 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 27 април 2009 01:40 |
| Мп3 Но лонгер призната | евилфантасы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 17 | 18. маја 2008 02:10 |
| Медиа Цонвертер 0,8 више не отвара | БлацкСнаке | Мултимедија и кодеци | 9 | 15 март 2008 04:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |