![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Firefox kullanmayı tercih ediyor. Ama artık fotoğraf yüklemek için herhangi bir İnternet sitesine pencere açılacaktır. Isteksiz Ben IE, bu rağmen, daha önce hangi 2 PC'ler yok virüsler için portal olma döndü. Bu sefer, raporlarımızda tıklayınca herhangi bir sitede yükleyin: Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor En olası nedenleri: Bu internete bağlı değildir. bağlantı iyi! Websayfası başka kullanıcı için problems.not karşılaşma olduğunu! Bu adres bir yazım hatası olabilir. Ben zaten erişilebilir olan siteler içinde faaliyet pm! Ne deneyebilirsiniz: İnternet bağlantısını kontrol edin. Size connected.connection emin iyi yapmak için başka bir web sitesini ziyaret deneyin! Retype adresi. alakasız! Bir önceki sayfaya geri gidin. sadece zaman! Daha fazla bilgi Bu sorun da dahil olmak üzere sorunların çeşitli neden olabilir: İnternet bağlantısı kaybı oldu. Hayır! Web sitesi geçici olarak kullanılamıyor. Hayır! Etki Alanı Adı Sunucusu (DNS) reachable.What değil bu ne anlama geliyor? Etki Alanı Adı Sunucusu (DNS) web sitesinin etki alanı için bir liste yok. ve bu? Bu bir HTTPS (güvenli) adresi, tıklama araçları, Internet Seçenekleri'ni tıklatın Gelişmiş, ve SSL ve TLS protokollerinin güvenlik bölümünde etkin olduğundan emin olmak için kontrol edin. Onlar emin misiniz! Benim işletim sistemi Windows XP Media Center Edition Sürüm 2002 is Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB RAM. Norton 360, Reklam kullanıyorum-Aware, Spybot ve SpywareBlaster. Ama çok geçici hepsi artı Windows Güvenlik Duvarı disabled ve hala couldn't yükleyin .. Yani bir Güvenlik Duvarı değildüzenlemek. Peki bunu lütfen? Neden değilse yüklemek foto? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer 4 eserlerini sadece sitenin bağlantı sonrası ve ardından c ve bunu deneyin bir fotoğraf ve i yüklemeyi deneyin mabye yaz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeniden yükleme FF deneyin?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hayır Chees! O: - Facebook, çarpın, Flickr, YouTube, Frappr, Faceparty, meetup, Geocities fff o Yani her sitede sonra olacak yöneticisi vb dosya! Bu yüzden birçok "E" var! Ah! :-( |
|
| |||
| |||
| Evet facebook.com gidip ama i didnt giriş I dont olarak bir Hesap var çalışıyor |
|
| |||
| |||
| Belki Norton, Spybot, Ad-rağmen bazı enfeksiyon var farkında, Spyqare Blaster et sürekli çalışan al. Bu olasılığı var mı? Yoksa Java bir tür / Flaş / ActiveX sorun nedir? Ne bu tarayıcılar orada sayfaları yüklenirken açık kılan nedir? |
|
| |||
| |||
| Gitmek BURAYA ve yeni bir iplik başlatmak ve Hijackthis sonrası böyle bir göz atabilirsiniz giriş yapın. İndirme ve yeniden adlandırmak HijackThis (HJT)
Yazınız Güvenlik forumda. |
![]() |
|
| Bookmarks |