![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Имам само reinstalled ми Windows XP propfessional отново поради това как бавно и да е било, и да имат reinstalled ми звукова карта шофьор ШИС 7012. Тя има качват всичко и върху Device Manager всичко е инсталиран. Проблема е позволява кажа аз съм по теб тръба. Аз може да контролира всичко чрез обема икона на "Младост", или позволява кажа, че съм на Би Би Си на живо Новини, което мога да направя същото тук. Но аз съм в състояние да контролират всичко за Контрол на силата на звука чрез компютъра. Така че, докато имам someting свири на YouTube, ако натиснете бутона заглушите чрез компютър, нищо не се случва. но на YouTube е обемът контролни работи. Надявам се, че има смисъл. Имам дори rinstalled на звукова карта водача, но същото нещо се случва. Тони ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталиране на Java и Flash за вашия уеб браузър.
| |||
| |||
| Здравей аз ще се опитам този |
|
| |||
| |||
| Здравей аз ще се опитам това, но как да започна да правя това |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем в контролния панел - контролен панел приучавам отворен | Violaferoz | Windows операционни системи | 1 | 14 Юни 2009 05:40 |
| Вън от опции с моите DSL ... | vjhalai | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 14:52 |
| Изчезнали Volume Control | icu222much | Windows операционни системи | 2 | 28 Дек 2008 21:23 |
| Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата | 597 | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 ноември 2007 13:19 |
| Volume Control иконата липсва от десктопа! | TheDellMan | Общи Софтуер Чат | 1 | 4 ноември 2007 16:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |