![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
Most újra az én-m Windows xp propfessional ismét miatt mennyire lassú volt, és én újra hangkártya driver SIS 7012. A felvett mindent, és mindent Eszközkezelő telepítve van. Probléma lehetővé teszi, hogy én vagyok a te csőbe. Tudok mindent keresztül a hangerő ikon "youtube", vagy lehetővé teszi, hogy én vagyok a BBC Live Hírek, tudom, hogy ugyanez itt. De én képtelen ellenőrizni valamit Hangerőszabályzó keresztül a számítógépre. Tehát miközben én someting játszik, ha a YouTube-on nyomjuk meg a némítás gomb segítségével a számítógéphez, nem történik semmi. de a YouTube-on van hangerőszabályozó működik. Remélem, hogy van értelme. Van még rinstalled a hangkártya driver, de ugyanaz a dolog történik. Tony ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Telepítse a Java és a Flash az Ön böngészőjében.
| |||
| |||
| hi megpróbálom ezt |
|
| |||
| |||
| hi Megpróbálom ezt, de hogyan tudom ezt a Start |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma a Vezérlőpult - Vezérlőpanel szokás nyitott | Violaferoz | A Windows operációs rendszerek | 1 | 14. június 2009 05:40 |
| Elfogyott a lehetőségek az én DSL ... | vjhalai | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 14:52 |
| Hiányzik Hangerőszabályzó | icu222much | A Windows operációs rendszerek | 2 | 28. december 2008 21:23 |
| Vezérléstechnika Win2000/Remote Control Software, Kimozdulás Network | 597 | General Chat szoftver | 1 | 28. november 2007 13:19 |
| Hangerőszabályzó ikon hiányzik asztalon! | TheDellMan | General Chat szoftver | 1 | 4. november 2007 16:20 |
| Téma eszközök | |
| |