kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Nem Control Volume Up / down és Egyéb lehetőségek Video Websites

Reply

Téma eszközök
Old Június 15 2009, 07:38
Csoport tagja

Default Nem Control Volume Up / down és Egyéb lehetőségek Video Websites

Most újra az én-m Windows xp propfessional ismét miatt mennyire lassú volt, és én újra hangkártya driver SIS 7012. A felvett mindent, és mindent Eszközkezelő telepítve van.

Probléma lehetővé teszi, hogy én vagyok a te csőbe. Tudok mindent keresztül a hangerő ikon "youtube", vagy lehetővé teszi, hogy én vagyok a BBC Live Hírek, tudom, hogy ugyanez itt. De én képtelen ellenőrizni valamit Hangerőszabályzó keresztül a számítógépre. Tehát miközben én someting játszik, ha a YouTube-on nyomjuk meg a némítás gomb segítségével a számítógéphez, nem történik semmi. de a YouTube-on van hangerőszabályozó működik. Remélem, hogy van értelme. Van még rinstalled a hangkártya driver, de ugyanaz a dolog történik.
Tony
Old Június 15 2009, 07:55
Administrator Group

Telepítse a Java és a Flash az Ön böngészőjében.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 16 2009, 11:36
Csoport tagja

hi megpróbálom ezt
Old Június 16 2009, 11:37
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by tolet View Post
hi megpróbálom ezt
hi Megpróbálom ezt, de hogyan tudom ezt a Start
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Probléma a Vezérlőpult - Vezérlőpanel szokás nyitott Violaferoz A Windows operációs rendszerek 1 14. június 2009 05:40
Elfogyott a lehetőségek az én DSL ... vjhalai Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 10. június 2009 14:52
Hiányzik Hangerőszabályzó icu222much A Windows operációs rendszerek 2 28. december 2008 21:23
Vezérléstechnika Win2000/Remote Control Software, Kimozdulás Network 597 General Chat szoftver 1 28. november 2007 13:19
Hangerőszabályzó ikon hiányzik asztalon! TheDellMan General Chat szoftver 1 4. november 2007 16:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.