![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
יש לי רק מחדש את Windows XP עקב propfessional שוב איך זה היה איטי, ויש להם מחדש את מנהל ההתקן של כרטיס הקול SIS 7012. יש לו לאסוף הכל על מנהל ההתקנים הכל מותקן. הבעיה היא מאפשרת אני אומר לך על רכבת תחתית. אני יכול לשלוט בכל דרך את סמל עוצמת הקול ב "YouTube", או לומר שאני מאפשר ב BBC Live חדשות, אני יכול לעשות את אותו הדבר כאן. אבל אני לא יכול לשלוט על כל דבר היקף השליטה דרך המחשב. אז יש לי someting בעת ששיחק ב-YouTube אם אני לוחץ על הכפתור דרך להשתיק את המחשב, שום דבר לא קורה. אבל ב-YouTube הוא נפח הבקרה זה עובד. אני מקווה שזה הגיוני. יש לי גם את כרטיס הקול rinstalled הנהג אבל אותו הדבר קורה. טוני ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקן ג 'אווה ו Flash עבור דפדפן האינטרנט שלך.
| |||
| |||
| היי, אני אנסה את זה |
|
| |||
| |||
| היי, אני אנסה את זה אבל איך אני מתחיל לעשות את זה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה בלוח הבקרה - לוח הבקרה wont open | Violaferoz | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 14th יוני 2009 05:40 |
| מתוך האפשרויות שלי DSL ... | vjhalai | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 14:52 |
| היקף חסר שליטה | icu222much | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -28 דצמבר 2008 21:23 |
| בקרת שליטה Win2000/Remote הנדסת תוכנה, עובר ברשת | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 נובמבר 2007 13:19 |
| היקף השליטה סמל חסר שולחן העבודה! | TheDellMan | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 4th נובמבר 2007 16:20 |
| שרשרת כלים | |
| |