![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Имам праведан реинсталлед мој Уиндоус КСП пропфессионал опет због споре како је то, и они су реинсталлед моје звучне картице возача СИС 7012. Она је подигла све и на Девице Манагер све је инсталиран. Проблем је дозвољава рећи ја сам на те цев. Ја могу све контролисати преко икону јачине на "ыоутубе", дозвољава рећи или сам на Ливе ББЦ Неус, могу учинити исто овде. Али ја сам неспособан за контролу било што о Волуме контрола путем рачунара. Дакле, док сам сометинг играње на ыоутубе ако притиснете дугме нијеми путем рачунара, не дешава се ништа. али на ыоутубе-а волуме цонтрол то ради. Надам се да има смисла. Имам чак и ринсталлед звучне картице возача, али исту ствар догоди. Тоны ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталација Јава и Фласх за свој веб прегледач.
| |||
| |||
| бок ја ћу пробати ово |
|
| |||
| |||
| бок ја ћу пробати ово, али како могу то старт |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика | Виолафероз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 14. јуна 2009 05:40 |
| Од опција са мојим ДСЛ ... | вјхалаи | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 10. јуна 2009 14:52 |
| Недостаје Волуме Цонтрол | ицу222муцх | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 28 децембар 2008 21:23 |
| Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 28 новембар 2007 13:19 |
| Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп! | ТхеДеллМан | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 4 новембар 2007 16:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |