менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Можете не контролює Гучність вгору / вниз і інші варіанти на відео веб-сайтів

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 червня 2009, 07:38
Член групи

Default Можете не контролює Гучність вгору / вниз і інші варіанти на відео веб-сайтів

Я тільки що перевстановить мій Windows XP propfessional знову з-за повільного яким він був, і після переустановки мого драйвера звукової карти SIS 7012. Встановлено Він взяв все і на всі пристрої Manager.

Проблема в тому дозволяють говорити Я на You Tube. Я можу контролювати все, через значок гучності на "Youtube", або дозволяють говорити я на BBC Live новини, я можу робити те ж саме. Але я не в змозі контролювати що-небудь на тому управлінням через комп'ютер. Тому, хоча я торкнутися грає на YouTube, якщо я натискаю кнопку відключення звуку через комп'ютер, нічого не відбувається. але на YouTube 'з регулятором гучності він працює. Я сподіваюся, що має сенс. Я навіть rinstalled драйвера звукової карти, але те ж саме відбувається.
Тоні
Old 15 червня 2009, 07:55
Адміністратор групи

Default Можете не контролює Гучність вгору / вниз і інші варіанти на відео веб-сайтів

Установка Java і Flash для вашого веб-браузера.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 червня 2009, 11:36
Член групи

Привет я спробую це
Old 16 червня 2009, 11:37
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав tolet View Post
Привет я спробую це
Привет я спробую це зробити, але як я почала робити це
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.