menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Cant přístup některých lokalit?

Reply

Thread Nástroje
Old 4.února 2008, 07:01
Nový člen skupiny

Při pokusu přístupu některých místech i získat pop až říká, že nejsem připojen k internert, tak i připojení klepněte na možnost a já jsem stále mají stejné problémy. Většina míst i návštěvy jsou v pořádku a když pracují bez problémů

dříve jsem si některé z možností v tento odkaz na můj počítač -http://www.computerjuice.com/forums/...-malware-9243/
protože než jsem měl nějaké problémy s přístupem lokalit, IVE nemám ponětí, proč jsem se pokusil stáhnout prohlížeč Mozilla Firefox a Netscape, ale stále stejné problémy

někdo náhodou vím, proč se to děje?

to naštve, protože některé z stes i cant přístup jsou důležité, aby mi
Old 4.února 2008, 10:47
Dárce Skupina

některé viry blokovat některé webové stránky, jako je tomu u antiviru atd. mít antivirus insalled? pokud tak plnou kontrolu systému, ne-li instalovat a proveďte test.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.