kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Cant elérni egyes helyszínek???

Reply

Téma eszközök
Old Február 4, 2008, 07:01
Új tag Csoport

Default Cant elérni egyes helyszínek???

amikor megpróbálom hozzáférését egyes helyszínek I get a pop-up, hogy azt mondja, én nem csatlakozik a internert, úgyhogy kattints a csatlakozni lehetőség, és én még mindig ugyanaz a probléma. legtöbb webhely i látogatás, és bár szép, minden gond nélkül

korábban csináltam néhány a lehetőségek ezen a kapcsolatot az én számítógépeshttp://www.computerjuice.com/forums/...-malware-9243/
óta, mint volt néhány probléma a csatlakozó helyek, ive got fogalmam sincs, miért, próbáltam letöltése Mozilla Firefox és Netscape, de még mindig ugyanazokat a problémákat

akárki megtörténhet, miért is történik?

ez szar, mert néhány, a stes i cant hozzáférés fontos nekem
Old Február 4, 2008, 10:47
Donor Group

Default Cant elérni egyes helyszínek???

Egyes vírusok blokk egyes weboldalakon, mint például a antiviruses stb u volna egy víruskereső insalled? ha igen, ezt egy teljes rendszer scan, ha nem telepíti, és nem egy vizsgálatból.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem tud hozzáférni a fájlmegosztás webhelyein Kína nélkül Proxy Aiko Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 21. május 2009 06:34
Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 10. április 2009 01:14
Nem Küldés / fogadás az e-mail vagy a hozzáférés nem http oldalak danvan E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 12 Sep 2008 05:06
Cant hozzáférést bizonyos területek mrdaveyk Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 19. november 2007 06:24
Webhelyein Sweethazel Itt mutasd meg magadat 6 10. Szeptember 2007 12:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.