![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| нашто ја пробати приступа неким уеб страницама и добијем поп уп који каже да нисам спојен на интернерт, па сам кликните на опцију спојите и ја још увек имају исте проблеме. посетите уеб странице и већину су ипак фино и ради без икаквих проблема раније сам радио неке од могућности у овај линк на мој рачунар --хттп://ууу.цомпутерјуице.цом/форумс/...-малуаре-9243/ него јер сам имао неких проблема са Приступом страницама, Иве је добио ниједан идеја зашто, ЈА суђен скидање података Мозилла Фирефокс и Нетсцапе, али још увек исти проблеми било ко кноткле зашто се десити да се дешава? то је срање јер неки од стес ја лицемјерје приступ су ми важне |
|
| |||
| |||
| неке вирусе блокирати неке уеб странице као што су антивирусес итд чинити у имати антивирусни инсаллед? ако је тако направити потпуни систем скенирања, ако не и инсталирате једну и направити Сцан. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може да приступи датотеци Схаринг Ситес У Кини Без Проксы | Аико | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 21 мај 2009 06:34 |
| Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс | симон1990 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Не могу да шаљете / примате е-пошту или приступ не-хттп интерфејса | данван | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 12. сеп 2008 05:06 |
| Лицемјерје приступ одређеним веб страницама | мрдавеык | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 19 новембар 2007 06:24 |
| Уеб странице | Суеетхазел | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 10. сеп 2007 12:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |