мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Лицемјерје приступ неким веб локацијама?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 07:01
Нови члан групе

Default Лицемјерје приступ неким веб локацијама?

нашто ја пробати приступа неким уеб страницама и добијем поп уп који каже да нисам спојен на интернерт, па сам кликните на опцију спојите и ја још увек имају исте проблеме. посетите уеб странице и већину су ипак фино и ради без икаквих проблема

раније сам радио неке од могућности у овај линк на мој рачунар --хттп://ууу.цомпутерјуице.цом/форумс/...-малуаре-9243/
него јер сам имао неких проблема са Приступом страницама, Иве је добио ниједан идеја зашто, ЈА суђен скидање података Мозилла Фирефокс и Нетсцапе, али још увек исти проблеми

било ко кноткле зашто се десити да се дешава?

то је срање јер неки од стес ја лицемјерје приступ су ми важне
Old 4. Мар 2008, 10:47
Донаторска Група

Default Лицемјерје приступ неким веб локацијама?

неке вирусе блокирати неке уеб странице као што су антивирусес итд чинити у имати антивирусни инсаллед? ако је тако направити потпуни систем скенирања, ако не и инсталирате једну и направити Сцан.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може да приступи датотеци Схаринг Ситес У Кини Без Проксы Аико Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 21 мај 2009 06:34
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
Не могу да шаљете / примате е-пошту или приступ не-хттп интерфејса данван Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 12. сеп 2008 05:06
Лицемјерје приступ одређеним веб страницама мрдавеык Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 19 новембар 2007 06:24
Уеб странице Суеетхазел Увести Ыоурселф Овде 6 10. сеп 2007 12:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц