менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Нахиляє доступ до деяких сайтів??

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2008, 07:01
Нові члени групи

Default Нахиляє доступ до деяких сайтів??

При спробі доступу до деяких сайтів та отримайте спливаюче говорить, що я не підключений до internert, тому я кнопку Connect варіант і я як і раніше, мають ті ж проблеми. Найбільш сайти я відвідую є штраф, хоча і працюють без проблем

Раніше я зробив кілька посилань на цю посилання на комп'ютер --http://www.computerjuice.com/forums/...-malware-9243/
З тих пір у мене були деякі проблеми з доступом до сайтів, Ive отримали не знаю, чому, я намагався Завантаження Firefox Mozilla і Netscape, а всі ті ж проблеми

будь-який знаю, чому це відбувається?

він смокче, тому що деякі з STES Я нахиляє доступу важливі для мене
Old 4 лютого 2008, 10:47
Донор групи

Default Нахиляє доступ до деяких сайтів??

Деякі віруси блокувати деякі сайти, такі як антивіруси т.д. У тебе є антивірусні insalled? Якщо так робити повну перевірку системи, якщо не встановити один і робити перевірку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Не можна отримати доступ File Sharing об'єктів в Китаї без довіреності Aiko Мережа, Модеми & VoIP 2 21 травня 2009 06:34
Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access simon1990 Веб-браузери & FTP-клієнти 2 10 квітня 2009 01:14
Не можуть відправляти / отримувати електронну пошту або доступ Non-HTTP сайти danvan Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 12 вересня 2008 05:06
Нахиляє доступ до певних сайтів mrdaveyk Мережа, Модеми & VoIP 1 19 листопада 2007 06:24
Веб-сайти Sweethazel Тут Introduce Yourself 6 10 вересня 2007 12:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.