![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| При спробі доступу до деяких сайтів та отримайте спливаюче говорить, що я не підключений до internert, тому я кнопку Connect варіант і я як і раніше, мають ті ж проблеми. Найбільш сайти я відвідую є штраф, хоча і працюють без проблем Раніше я зробив кілька посилань на цю посилання на комп'ютер --http://www.computerjuice.com/forums/...-malware-9243/ З тих пір у мене були деякі проблеми з доступом до сайтів, Ive отримали не знаю, чому, я намагався Завантаження Firefox Mozilla і Netscape, а всі ті ж проблеми будь-який знаю, чому це відбувається? він смокче, тому що деякі з STES Я нахиляє доступу важливі для мене |
|
| |||
| |||
| Деякі віруси блокувати деякі сайти, такі як антивіруси т.д. У тебе є антивірусні insalled? Якщо так робити повну перевірку системи, якщо не встановити один і робити перевірку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не можна отримати доступ File Sharing об'єктів в Китаї без довіреності | Aiko | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 21 травня 2009 06:34 |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Не можуть відправляти / отримувати електронну пошту або доступ Non-HTTP сайти | danvan | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 12 вересня 2008 05:06 |
| Нахиляє доступ до певних сайтів | mrdaveyk | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 19 листопада 2007 06:24 |
| Веб-сайти | Sweethazel | Тут Introduce Yourself | 6 | 10 вересня 2007 12:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |