![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Може ли някой помогне, моля?
Аз съм в състояние да се свърже с http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby Аз получите съобщение за грешка, когато се опитате да се свържете с Firefox -- Връзката е времето изложени Сървърът на чат-в1 .#### приема твърде дълъг, за да се отговори. * Сайтът може да бъде временно недостъпен или твърде зает. Опитайте отново след няколко минути. * Ако не можете да заредите всички страници, проверка на вашия компютър мрежова връзка. * Ако компютърът или мрежата са защитени от защитна стена или прокси, Уверете се, че Navigator, че е разрешено да имат достъп до Интернет. Когато се опитате да се свържете с ie7 I получите съобщение за грешка -- Най-вероятно причините: Вие не сте свързани към интернет. Сайтът се натъкват на проблеми. Там може и да е печатна грешка в адреса. Този проблем може да бъде причинено от различни въпроси, включително: Интернет връзката е била изгубена. Сайтът е временно недостъпен. Името на домейна на сървъра (DNS), не е постижимо. Името на домейна на сървъра (DNS) не разполага с регистрация на интернет страницата на територия. Ако това е HTTPS (сигурно) адрес, щракнете върху Инструменти, щракнете върху Internet Options, кликнете напреднали и проверете, за да се уверите на SSL и TLS протоколи са активирани по сигурността раздел. Когато се опитате да се свържете с помощта на AOL браузъра ли Java приложение грешка съобщение -- Общи Изключение: Име: CS java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Бях в състояние да влезем в сайта до сряда, когато се опитах да влезете в сайта с рутер изключен като забравих да я включите. Получих съобщението за грешка се обърна го от тогава са могли да се свържете със сайт. Аз съм в състояние да се свържете към сайта, както на моето XP писалище и Vista лаптоп, когато използвате ie7, Firefox и Advant браузъри. Аз съм в състояние да имат достъп всички други Java поддръжка за chatrooms освен Orange! Благодаря предварително. |
|
|
|||
|
|||
|
Тя работи добре с мен, аз съм "само една браузър, и че ie7 да се види дали те по подразбиране, което има значение, също така се уверете, че имате всички актуализации, включително на Java.