menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prohlížečů & FTP Klienti

Register

Cant připojit na webové stránky

Reply

Thread Nástroje
Old 29. ledna 2008, 16:25
Nový člen skupiny

Může někdo pomoct prosím?

Jsem schopen se připojit k

http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby

I obdrží chybovou zprávu při pokusu o připojení pomocí Firefox --

Spojení má časový limit
Tento server na chatu-c1 .#### bere příliš dlouho reagovat.

* Na stránkách mohou být dočasně nedostupné nebo příliš zaneprázdněn. Zkuste to znovu za
pár okamžiků.
* Pokud se vám nedaří nahrát jakékoliv stránky, zkontrolujte síťové připojení počítače.
* Pokud je váš počítač nebo síť je chráněn firewallem nebo proxy,
ujistěte se, že
Navigator, který je povolen pro přístup k webu.

Když se snažím připojit pomocí IE7 I chybové zprávy --

Nejpravděpodobnější příčiny:
Nejste připojeni k internetu.
Na stránkách se potýká s problémy.
Může být chyba v adrese.
Tento problém může být způsoben řadou otázek, včetně:
Připojení k Internetu bylo ztraceno.
Stránky jsou dočasně nedostupné.
Domain Name Server (DNS) není dostupný.
Domain Name Server (DNS) nemá výpis pro internetové stránky
doména.
Pokud je to HTTPS (zabezpečené) adresu, klikněte na Nástroje, klepněte na položku Možnosti Internetu
klepněte na tlačítko Upřesnit a zkontrolujte si být jisti, že SSL a TLS protokolů jsou povolena
v rámci bezpečnostní sekce.

Když se snažím připojit pomocí prohlížeče AOL dostanu Java aplikace se zobrazí chybová zpráva --

Obecné Výjimka:
Jméno: cs
java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat

Byl jsem schopen vstoupit na místě až do středy, kdy jsem se pokoušel o vstup na stránky s router vypnutý, jak zapomněl zapněte ji.

Dostal jsem se chybová zpráva, že se od té doby nemůže připojit k webu.

Jsem schopen se připojit k webu jak na mém desktopu XP a Vista, notebook je při použití IE7, Firefox a Advant prohlížečů.

Jsem schopen pro přístup do všech ostatních Java zapnuta chatrooms kromě Orange!

Thanks in advance.
Old 30 leden 2008, 12:40
Dárce Skupina

To se mi pracuje dobře, i `jsem jen na jedné prohlížeč a že IE7 je ya výchozí vidět, že když je nějaký rozdíl, se ujistit, že máš všechny aktualizace včetně vaší java.

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.