![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ; Είμαι σε θέση να συνδεθείτε με http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby Θα λάβετε το μήνυμα λάθους όταν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με τη χρήση του Firefox -- Η σύνδεση έχει ο χρόνος Ο διακομιστής σε chat-γ1 .#### παίρνει πολύ χρόνο να απαντήσει. * Η ιστοσελίδα θα μπορούσε να είναι προσωρινά διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά. * Αν είστε σε θέση να φορτώσει οποιαδήποτε σελίδες του και να ελέγχει το δίκτυο του υπολογιστή σας σύνδεση. * Εάν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο προστατεύεται από ένα firewall ή proxy, βεβαιωθείτε Πλοήγηση ότι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στο Web. Όταν προσπαθώ να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας IE7 θα λάβετε το μήνυμα λάθους -- Το πιο πιθανό είναι να προκαλεί: Δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Η ιστοσελίδα είναι συναντούν προβλήματα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε τυπογραφικό λάθος στη διεύθυνση. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να προκαλείται από μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Τη σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει χαθεί. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη προσωρινά. Ο Domain Name Server (DNS) δεν είναι εφικτή. Ο Domain Name Server (DNS) δεν έχει ενημερωτικό δελτίο για την ιστοσελίδα της τομέας. Εάν αυτό είναι ένα HTTPS (ασφαλή) διεύθυνση, κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές Internet, Advanced κλικ, και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε τα πρωτόκολλα SSL και TLS είναι ενεργοποιημένα σύμφωνα με το τμήμα ασφάλειας. Όταν προσπαθώ να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον φυλλομετρητή της AOL να βρω μια εφαρμογή Java μήνυμα λάθους -- Γενικά Εξαίρεση: Όνομα: cs java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Ήμουν σε θέση να έχουν πρόσβαση στο site μέχρι την Τετάρτη, όταν προσπάθησα να συνδεθείτε στον δικτυακό τόπο με το router σβήνει όπως ξέχασε να ενεργοποιήσετε. Έλαβα το μήνυμα λάθους σχετικά με την μετέτρεψε από τότε ήταν σε θέση να συνδεθείτε με την τοποθεσία. Είμαι σε θέση να συνδεθείτε με την τοποθεσία τόσο για την επιφάνεια εργασίας μου XP και Vista laptop όταν χρησιμοποιούν IE7, Firefox και Advant browsers. Είμαι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε όλα τα άλλα εκτός chatrooms Java ενεργοποιημένη για Πορτοκαλί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
| Δουλεύει καλά με μένα, i `ve got μόνο το ένα πρόγραμμα περιήγησης και ότι IE7 καταστήσει ήδη προεπιλογή δείτε αν κάνει καμία διαφορά, επίσης, να βεβαιωθείτε ότι έχεις όλα σας ενημερώνει συμπεριλαμβανομένων java.
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |