![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može bilo tko pomoć ugoditi? Ja sam nesposoban to povezivanje to http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby JA primiti poruku o pogrešci kad pokušam spojiti pomoću Firefox -- Veza je tempiran vanjska Server na chat-C1 .#### je uzimanje predug da odgovori. * The site može biti privremeno nedostupan ili previše zauzeta. Pokušajte ponovno nekoliko trenutaka. * Ako ste nesposoban to učitavanje bilo koje stranice, provjerite svoje računalo 'mreža povezivanje. * Ako je vaše računalo ili mreža je zaštićen mimo firewall ili proxy, Pobrinite se Navigator je dozvoljeno da se za pristup Internetu. Kada se pokušam spojiti pomoću IE7 sam primite poruku o pogrešci -- Najvjerojatniji razlozi: Niste povezani s Internetom. Na web stranicama je nailazeći probleme. Tu može biti greška u kuca na adresu. Taj se problem može biti uzrokovan različitim temama, uključujući: Internet connectivity je izgubljen. Na web stranicama je privremeno nedostupna. The Domain Name Server (DNS) nije dostupna. The Domain Name Server (DNS) nema unosa za web domena. Ako je ovo HTTPS (secure) adresu, kliknite Alati, kliknite na Internet Options, Kliknite Advanced i provjerite da li SSL i TLS protokoli su omogućene pod sigurnosnim odjeljku. Kada se pokušam spojiti koristeći AOL preglednik li dobiti poruku o pogrešci Java programa -- Opće Izuzetak: Ime: cs java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Sam bio u mogućnosti pristupiti stranicama se do srijede, kada sam pokušao pristupiti stranicama sa ruter isključen kao zaboravili da bi se to on. Primio sam poruku o pogrešci pretvorila ga od tada bio u mogućnosti za spajanje na mjestu. Ja sam nesposoban to povezivanje na web stranice i na mom desktopu XP i Vidik laptopa kada koristite IE7, Firefox i Advant preglednicima. Ja sam u mogućnosti pristupiti svim ostalim Java enabled chatrooms izuzev Orange! Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| Internet utvrde prekid sa mnom, I `ve got samo jedan preglednik IE7 i da se vidi je li zadani ya koji čini sve razlike, također provjerite da li je sve svoje uključujući ažuriranja java.
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |