![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tud valaki segíteni kérem? Nem tudok kapcsolódni http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby Azt a hibaüzenetet, amikor megpróbálom Kapcsolódás Firefox -- A kapcsolat megszakadt A szerver a chat-C1 .#### vesz túl hosszú ahhoz, hogy reagáljon. * A webhely ideiglenesen nem érhető el, vagy túl elfoglalt. Próbálja újra néhány percet. * Ha nem tudja betölteni olyan oldalakon, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolat. * Ha a számítógép vagy a hálózat által védett tűzfal vagy proxy Győződjön meg arról, Navigator hogy megengedett-e nyitni a weblapot. Amikor megpróbál csatlakozni segítségével IE7 én a hibaüzenetet -- Legvalószínűbb okai: Ön nem kapcsolódik az internethez. A weboldal encountering problémákat. Volt rajta egy gépelési hiba a címét. Ezt a problémát okozhatja a különböző kérdéseket, többek között: Internet-kapcsolat megszakadt. A weboldal átmenetileg nem elérhető. A Domain Name Server (DNS) nem elérhető. A Domain Name Server (DNS) nem rendelkezik a tőzsdére a honlap domén. Ha ez egy HTTPS (biztonságos) cím, kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára, Kattintson a Speciális gombra, és ellenőrizze, hogy az SSL és a TLS protokoll engedélyezve a biztosíték részben. Amikor megpróbál csatlakozni az AOL böngésző kapok egy Java alkalmazás hibaüzenet -- Általános Kivétel: Név: cs java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Tudtam, hogy belépjen a honlapra ig szerda, amikor megpróbáltam a belépésre a router kikapcsolják az elfelejtett kapcsolja be. Megkaptam a hibaüzenet fordult rá, majd nem tudott csatlakozni az oldalon. Én nem tud kapcsolódni a weboldal is az én XP asztali és laptop Vista használata során IE7, Firefox és Advant böngészőkben. Én tudom, hogy minden más Java engedélyezve chatszobákra kivéve Orange! Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| It works fine with me, I `ve got csak egy böngésző és az IE7 teszi ya alapértelmezett hátha teszi bármilyen különbséget is, győződjön meg róla, hogy megvan az összes frissítést, beleértve java.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a webhelyemen | thingie2 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 7. január 2009 13:55 |
| Weboldal Segítség | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. január 2008 15:01 |
| A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10. január 2008 11:58 |
| My website ... l @ @ k | Cew27 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 30. Szeptember 2007 12:01 |
| Téma eszközök | |
| |