![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור בבקשה? אני לא מצליח להתחבר http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להתחבר באמצעות Firefox -- החיבור יש את הזמן השרת צ 'אט ב-C1 .#### הוא לוקח יותר מדי זמן להגיב. * האתר יכול להיות זמין באופן זמני או עסוק מדי. נסה שוב כמה רגעים. * אם אתה לא מצליח לטעון את כל הדפים, לבדוק את חיבור הרשת של המחשב. * אם המחשב או הרשת שלך מוגן על ידי חומת אש או שרת proxy, ודא כלי ניווט, כי הוא רשאי לגשת האינטרנט. כשאני מנסה להתחבר באמצעות IE7 אני מקבל הודעת שגיאה -- סביר להניח סיבות: אינך מחובר לאינטרנט. האתר הוא נתקל בבעיות. יכולים להיות שגיאת הקלדה של כתובת. בעיה זו יכולה להיגרם על ידי מגוון רחב של נושאים, לרבות: קישוריות לאינטרנט הייתה אבידה. אתר האינטרנט אינו זמין באופן זמני. שם התחום Server (DNS) אינו לגישה. שם התחום Server (DNS) אין רישום של האתר תחום. אם זהו HTTPS (מאובטחת) כתובת, לחץ על כלים, לחץ על אפשרויות אינטרנט, לחץ על מתקדם, וכן בדוק את הפרוטוקולים SSL ו TLS אופשרו תחת סעיף אבטחה. כשאני מנסה להתחבר באמצעות הדפדפן של AOL אני מקבל הודעת שגיאה יישום ג 'אווה -- כללי חריגה: שם: CS java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat אני יכול לגשת לאתר עד יום ראשון, כאשר ניסיתי לגשת לאתר עם עברת את הנתב כפי שכחת להפעיל אותה. קיבלתי את הודעת השגיאה הפכו אותו לאחר מכן היה מן לא מצליח להתחבר לאתר. אני לא מצליח להתחבר לאתר שניהם על שולחן העבודה שלי XP and Vista הנייד בעת השימוש ב IE7, Firefox ו Advant הדפדפנים. אני יכול לגשת כל שאר ג 'אווה מופעלת chatrooms למעט אורנג'! תודה מראש. |
|
| |||
| |||
| זה עובד בסדר איתי, אני `יש רק אחד יש את דפדפן IE7 להפוך אותו כי ברירת המחדל לראות אותך עושה את זה אם כל הבדל, גם לוודא שיש לך את כל העדכונים כולל Java.
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם האתר שלי | thingie2 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 7 ינואר 2009 13:55 |
| אתר עזרה | cpustud | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | 16th ינואר 2008 15:01 |
| הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? | mxmad32 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 9 | -10 ינואר 2008 11:58 |
| האתר שלי ... L @ @ K | Cew27 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 30 ספטמבר 2007 12:01 |
| שרשרת כלים | |
| |