mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Cant pieslēgties mājas lapā

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 29, 2008, 16:25
New Member Group

Default Cant pieslēgties mājas lapā

Can anybody help please?

Es nevaru pieslēgties

http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby

Man saņem kļūdas paziņojumu, kad mēģinu izveidot savienojumu, izmantojot Firefox --

Savienojums ir noildze
Serveri Tērzēšanas c1 .#### uzņemas pārāk garš, lai atbildētu.

* Vietni varētu būt īslaicīgi nav pieejami vai ir pārāk aizņemta. Mēģiniet vēlreiz
daži mirkļi.
* Ja nevarat ielādēt jebkuru lapu, pārbaudiet datora savienojumu ar tīklu.
* Ja jūsu dators vai tīkls ir aizsargāts ar ugunsmūri vai starpniekserveri,
pārliecinieties,
ka Navigator ir atļauts piekļūt Web.

Mēģinot izveidot savienojumu, izmantojot IE7 es saņemšu error message --

Visticamāk iemesli:
· Neesat savienots ar internetu.
· Mājas sastopas ar problēmām.
· Iespējams, drukas kļūda adresi.
Šo problēmu var izraisīt dažādiem jautājumiem, tai skaitā:
· Interneta savienojums ir zudis.
· Mājas lapa pagaidām nav pieejama.
• The Domain Name Server (DNS) nav sasniedzama.
• The Domain Name Server (DNS) nav saraksts ar tīmekļa vietnes
domēns.
• Ja tas ir HTTPS (secure) adresi, noklikšķiniet uz Rīki noklikšķiniet uz Interneta opcijas,
noklikšķiniet uz Papildu, un pārbauda, lai pārliecinātos, SSL un TLS protokoli ir iespējotas
saskaņā ar drošības sadaļā.

Mēģinot izveidot savienojumu, izmantojot AOL pārlūkprogrammu man Java Application Error message --

General Izņēmums:
Nosaukums: cs
java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat

Man bija iespēja piekļūt līdz pat vietā līdz trešdienai, kad es centos piekļūt vietā ar maršrutētāju izslēgt, aizmirsu, lai to ieslēgtu.

Es saņēmu kļūdas ziņojumu, pagriežot to par no tā spējusi izveidot savienojumu ar vietni.

Es nevaru pieslēgties vietā gan par manu XP darbvirsmas un Vista klēpjdators lietojot IE7, Firefox un Advant pārlūkiem.

Es varu piekļūt visiem pārējiem Java ļāva tērzētava izņemot Orange!

Thanks in advance.
Old Janvāris 30, 2008, 12:40
Donors Group

Default Cant pieslēgties mājas lapā

It works fine with me, I `ve tikai ieguva no pārlūkprogrammas un ka IE7 padara ya noklusējuma redzētu, kas padara jebkuru atšķirību, kā arī pārliecinieties, jums visiem jūsu atjauninājumus, ieskaitot java.

Register

Bookmarks