![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Can anybody help please? Nie mogę się połączyć http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby Pojawia się komunikat o błędzie podczas próby nawiązania połączenia za pomocą przeglądarki Firefox -- Połączenie ma limit czasu Serwer na chat-c1 .#### ma zbyt długi, aby odpowiedzieć. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt zajęty. Spróbuj ponownie kilka chwil. * Jeśli nie możesz ładować żadnych stron, sprawdzania komputera połączenia sieciowego. * Jeśli Twój komputer lub sieć jest chroniona przez zaporę lub serwer proxy, upewnij się, Nawigator, że ma pozwolenie na dostęp do sieci. Gdy próbuję się połączyć przy użyciu IE7 pojawia się komunikat o błędzie -- Najbardziej prawdopodobne przyczyny: Nie jesteś podłączony do Internetu. Strona jest problemy. Nie może być błąd wpisując adres. Ten problem może być spowodowane przez wiele czynników, w tym: Połączenie internetowe zostało przerwane. Strona jest chwilowo niedostępna. Domain Name Server (DNS), nie jest osiągalny. Domain Name Server (DNS), nie ma aukcji na portalu domena. Jeśli jest to HTTPS (bezpieczne) adres, kliknij menu Narzędzia, kliknij polecenie Opcje internetowe, kliknij przycisk Zaawansowane i upewnić się, SSL i TLS protokołów są aktywne bezpieczeństwa w ramach sekcji. Gdy próbuję się połączyć za pomocą AOL Otrzymuję komunikat o błędzie aplikacji Java -- Ogólne Wyjątek: Nazwa: cs java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Byłem w stanie uzyskać dostęp do witryny do środy, gdy próbowaliśmy uzyskać dostęp do witryny z routerem wyłączony jak zapomniał go włączyć. Otrzymałem komunikat o błędzie się go od tej pory był w stanie połączyć się z witryną. Nie mogę połączyć się z witryną jak na moim pulpicie XP i Vista laptopa przy użyciu IE7, Firefox i Advant przeglądarek. Jestem w stanie uzyskać dostęp do wszystkich innych Java aktywna czatów z wyjątkiem Orange! Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| It works fine with me, I `ve got tylko jednej przeglądarki IE7 i że je ya domyślne czy sprawia, że wszelkie różnice, a także upewnić się, że masz wszystkie aktualizacje tym java.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
![]() |
|
| Zakładki |