![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže niekto pomoct prosím? Som schopný sa pripojiť k http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby I dostane chybovú správu pri pokuse o pripojenie pomocou Firefox -- Koncentrácia má časový limit Tento server na chate-c1 .#### berie príliš dlho reagovať. * Na stránkach môžu byť dočasne nedostupné alebo príliš zaneprázdnený. Skúste to znova za pár okamihov. * Ak sa vám nedarí nahrať akejkoľvek stránky, skontrolujte sieťové pripojenie počítača. * Ak je váš počítač alebo sieť je chránený firewallom alebo proxy, uistite sa, že Navigator, ktorý je povolený pre prístup k webu. Keď sa snažím pripojiť pomocou IE7 I chybovom správy -- Najpravdepodobnejší príčiny: Nie ste pripojení k internetu. Na stránkach sa stretáva s problémami. Môže byť chyba v adrese. Tento problém môže byť spôsobený radom otázok, vrátane: Pripojenie k Internetu bolo stratené. Stránky sú dočasne nedostupné. Domain Name Server (DNS) nie je dostupný. Domain Name Server (DNS) nemá výpis pre internetové stránky doména. Ak je to HTTPS (zabezpečené) adresu, kliknite na Nástroje, kliknite na položku Možnosti siete Internet kliknite na tlačidlo Spresniť a skontrolujte si byť istí, že SSL a TLS protokolov sú povolené v rámci bezpečnostnej sekcie. Keď sa snažím pripojiť pomocou prehliadača AOL dostanu Java aplikácie sa zobrazí chybové hlásenie -- Všeobecné Výnimka: Meno: cs java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Bol som schopný vstúpiť na mieste až do stredy, keď som sa pokúšal o vstup na stránky s router vypnutý, ako zabudli zapnite ju. Dostal som sa chybové hlásenie, že sa od tej doby nemôže pripojiť k webu. Som schopný sa pripojiť na webe ako na mojom desktopu XP a Vista, notebook je pri použití IE7, Firefox a Advanta prehliadačov. Som schopný pre prístup do všetkých ostatných Java zapnutá Chatrooms okrem Orange! Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| To sa mi pracuje dobre, i `som len na jednej prehliadač a že IE7 je ya predvolené vidieť, že keď je nejaký rozdiel, sa uistiť, že máš všetky aktualizácie vrátane vašej java.
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s mojich webových stránkach | thingie2 | Web Design, hosting & SEO | 5 | 7. januára 2009 13:55 |
| Internetová prezentácia Pomoc | cpustud | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. január 2008 15:01 |
| Najlepšie free website hosting pre webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. januára 2008 11:58 |
| Mojich webových stránkach ... l @ @ k | Cew27 | Web Design, hosting & SEO | 5 | 30. September 2007 12:01 |
| Thread Tools | |
| |