![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Може било ко помоћ угодити?
Ја сам немоћан за спојити за хттп://цхат-а4.оранге.цо.ук/?уасурл=...ХТМ&роом=Лоббы ЈА примити поруку о грешци када покушам повезати помоћу Фирефокс -- Веза је темпирана вањска Сервер на цхат-Ц1 .#### је узимање предуг да одговори. * Тхе сите може бити привремено недоступан или превише заузета. Покушајте поново неколико тренутака. * Ако сте немоћан за учитавање било које странице, проверите своје рачунар 'мрежа спој. * Ако је Ваш рачунар или мрежа је заштићен код фиреуалл или проксы, Постарајте се Навигатор је дозвољено да се за приступ Интернету. Када се покушам спојити помоћу ИЕ7 сам примите поруку о грешци -- Вероватно разлози: Нисте повезани с Интернетом. На уеб сајту је наилазећи проблеме. Ту може бити грешка у куца на адресу. Тај се проблем може бити узрокован различитим темама, укључујући: Интернет Цоннецтивиты је изгубљен. На уеб сајту је привремено недоступна. Тхе Домаин Наме Сервер (ДНС) није доступна. Тхе Домаин Наме Сервер (ДНС) нема уноса за уеб домена. Ако је ово ХТТПС (сецуре) адресу, кликните на Алатке, кликните на Интернет Оптионс, Кликните Адванцед и проверите да ли ССЛ и ТЛС протоколи су омогућене под безбедносним одељку. Када се покушам спојити помоћу АОЛ прегледач ли добити поруку о грешци Јава програма -- Опште Изузетак: Име: цс јава.ланг.ЦлассНотФоундЕксцептион: цом.цхатспаце.в310248.Цхат Сам био у могућности да приступи страницама се до среде, када сам покушао да приступи страницама са рутери искључен као заборавили да би се то он. Примио сам поруку о грешци претворила га од тада био у могућности за спајање на месту. Ја сам немоћан за повезивање на уеб странице и на мом десктопу КСП па Видик лаптоп када користите ИЕ7, Фирефокс и Адвант прегледачима. Ја сам у могућности да приступе свим осталим Јава енаблед цхатроомс изузев Оранге! Хвала унапред. |
|
|
|||
|
|||
|
То утврде прекид са мном, И `ве гот само један прегледач ИЕ7 и да се види да ли је подразумевани ыа који чини све разлике, такође проверите да ли је све своје укључујући исправке јава.