![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Хто-небудь може допомогти, будь ласка?
Я не можу підключитися до http://chat-a4.orange.co.uk/?wasurl=...HTM&room=Lobby Я отримую повідомлення про помилку при спробі підключитися за допомогою Firefox -- З'єднання минув Сервер на чат-c1 .#### займає надто багато часу для відповіді. * Сайт може бути тимчасово недоступний або зайнятий. Будь ласка, спробуйте Кілька моментів. * Якщо вам не вдається завантажити будь-якої сторінки, перевірте мережеве підключення вашого комп'ютера. * Якщо ваш комп'ютер або мережа захищені міжмережевим екраном або проксі-сервер, Переконайтеся в тому, Навігатор, що дозволено доступ в Інтернет. Коли я намагаюся підключитися за допомогою IE7 я отримую повідомлення про помилку -- Найбільш ймовірні причини: · Ви не підключені до Інтернету. · Сайт стикається з проблемами. · Там можуть бути помилки в адресі. Ця проблема може бути спричинена цілим рядом проблем, у тому числі: · Підключення до Інтернету був втрачений. · Сайт тимчасово недоступний. · Сервера доменних імен (DNS) не доступний. · Сервера доменних імен (DNS) не мають лістинг сайту домен. ⋅ Якщо це HTTPS (Secure адреса), клацніть Сервіс, Властивості оглядача, натисніть кнопку Додатково і переконайтеся, SSL і TLS протоколів включений відповідно до розділу "Безпека. Коли я намагаюся з'єднати за допомогою браузера AOL я отримую помилку Java Application повідомлення -- Загальне виключення: Назва: CS java.lang.ClassNotFoundException: com.chatspace.v310248.Chat Мені вдалося отримати доступ до сайту до середовища, коли я намагався отримати доступ до сайту з маршрутизатором вимкнути забула як його включити. Я отримав повідомлення про помилку включив З тих пір були не в змозі підключитися до сайту. Я не можу з'єднатися з сайтом, як на моєму робочому столі XP і Vista ноутбука при використанні IE7, Firefox і Advant браузерів. Я можу отримати доступ до всіх інших включений Java чатах, за винятком Orange! Спасибо заранее. |
|
|
|||
|
|||
|
Він відмінно працює зі мною, я `ве отримали тільки одного браузера IE7, і що зробити це я за умовчанням чи, що робить ніякої різниці, також переконайтеся, що ви отримали всі ваші оновлення, включаючи Java.