![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey svima ... Prije svega nadam se da ću imati pravo forum. Ja licemjerje činiti se da biste vidjeli youtube vids, ona mi kaže da uključite Java (učinio) i ažurirati latset flash također učinio bilo koji pomoć bi bilo poštovati vrlo mnogo .... Thanx .. Shaun .. |
|
| |||
| |||
| Preuzimanje JavaRa
---------- Download Flash Player Uninstaller i spremite ju na radnu površinu. Trčanje uninstaller program, a zatim ponovno pokrenuti računalo kako bi završili deinstalaciju. Preuzmite i instalirajte najnoviju verziju Flash Player |
|
| |||
| |||
| Hej Evilfantasy ... JA pravedan pokušao da i ja je dobio to pointcast gdje Adobe's Flash Install (Instaliraj i Suglasite) petlje samo uspomena na mene ...... Thanx ... Shaun .. |
|
| |||
| |||
| Pa, preuzmite ga popraviti. Ja bih bio izgubljen bez svoje youtube vids. (I ne bilo kakve, samo imaju fav popis). Evildude: Da li sve ono što rade bez obzira na sigurnosne postavke preglednika ili koristi? Traženje informacija, pokušavajući naučiti, a ne nazad pucnjave. Mislio sam da to drugačije radili s različitim preglednicima. |
|
| |||
| |||
| Hej Bubba .... ako sam znao kako to popraviti i ne bi bio ovdje retard ..: ( ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Mogli biste pokušati resetovanje preglednik. Koji se koristi je pitanje? |
|
| |||
| |||
| Quote:
On svibanj imati je značilo smo 'll get it fiksno .. Kao u "Ne brinite se sve će biti u redu. The CJ Dečki su ovdje!" |
|
| |||
| |||
| Snaga interpunkciju. |
|
| |||
| |||
Taj pametan.Funniest stvar je slična stvar se meni desilo neki dan u školi, ne mogu sjetiti detalja, ali smo bili nešto radiš na seksizam, a ni ne shvatajući da je mužjaka i ženki u razred je vrlo različita mišljenja. |