kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Nem megtekintése Youtube ....

Reply

Téma eszközök
Old 16. Sep 2008, 13:10
Új tag Csoport

Default Nem megtekintése Youtube ....

Hey all ... Először is remélem a megfelelő fórum.
I cant tűnnek a megtekintéséhez a youtube videókat, azt mondja nekem, hogy kapcsolja be a Java (tenni), és frissíti a latset flash is kész minden segítséget lenne nagyon méltányol .... Thanx .. Shaun ..
Old 16. Sep 2008, 13:37
Moderátor Csoport

Letöltés JavaRa
  • Bontsa ki a fájlt, és nyissa meg a JavaRa.exe
  • Kattints Távolítsa el a régebbi verziók
  • JavaRa majd keressük meg és távolítsa el az elavult változatát Java és távolítsa el azokat, amelyek nem találtak.
  • Kattints Kiegészítő feladatok
  • Hely ellenőrzés mellett Eltávolítás Mihaszna JRE Files , és kattintson Jár
  • Kilépés JavaRa
  • Törölje a JavaRa fájlokat a Desktop

----------

Töltsd le a Flash Player Uninstaller és menthetjük az asztalra.

Futtassa az eltávolító programot, majd újraindítani a számítógépet, hogy befejezze az eltávolítást.

Töltse le és telepítse a legújabb verzióját Flash Player

Old 16. Sep 2008, 14:43
Új tag Csoport

Hé Evilfantasy ... Csak próbálja, és megvan az a pont, ahol az Install Adobe Flash (Agree és telepítése) csak folyton looping engem ...... Thanx ... Shaun ..
Old 16. Sep 2008, 20:56
Donor Group

Jól értem rögzíteni. Én elvesznek nélkül én youtube videókat. (Én nem ilyen, csak van egy fav lista).

Evildude: Az összes munkát, függetlenül attól, hogy a böngésző, illetve a biztonsági beállításokat használni? Seeking info, próbálok tanulni, és nem vissza lövöldözni. Azt hittem, hogy másképp megmunkálva különböző böngészőkben.
Old 16. Sep 2008, 21:34
Új tag Csoport

Szia Bébé .... Ha tudnám, hogyan kell rögzíteni, hogy nem lennék itt retard ..: (
Old 17. Sep 2008, 08:52
Moderátor Csoport

Megpróbálhatja helyreállít a böngészőt. Melyik használ a kérdést?

Old 17. Sep 2008, 09:51
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Bubba View Post
Jól értem rögzíteni.
Idézet:
Originally Posted by Shaun2312 View Post
Szia Bébé .... Ha tudnám, hogyan kell rögzíteni, hogy nem lennék itt retard ..: (

Ő is azt jelentette, hogy 'll get it fix ..

Mint a "Ne aggódjon, minden rendben lesz. CJ A srácok ide!"

Old 17. Sep 2008, 09:55
Moderátor Csoport

Hatalma írásjelek.

Old 17. Sep 2008, 10:07
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Hatalma írásjelek.

Thats okos.

Legviccesebb dolog, hasonló dolog történt velem a minap az iskolában, én nem emlékszem, a részletek, de mi csinál valamit szexizmus, és anélkül is, felismerve, hogy a férfiak és a nők az osztályban nagyon különböző nézeteket.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Office 07 Tekintettel a probléma Razer Office & Applications 2 26. január 2009 04:31
Nem Látott videó wmp változat 11 Kona1984hawaii Multimédia és kodekek 19 27. október 2008 03:15
Hogyan tudom meg a történelem egy bizonyos kép jacomoller General Chat szoftver 2 5. Szeptember 2008 05:48
Nem lehet egy honlap megtekintéséhez! staceywhit Web böngésző és FTP Clients 1 1. július 2007 08:49
Hogyan videók megtekintéséhez, hogy nem állnak rendelkezésre a területet? MikeDirt Off Topic Discussion 1 2. május 2007 08:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.