![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם ... דבר ראשון אני מקווה שיש לי את הזכות הפורום. אני נראה צביעות להציג YouTube vids, הוא אומר לי להפעיל את ג 'אווה (נעשה) ולעדכן את latset Flash גם לעשות כל עזרה יהיה מוערך מאוד .... Thanx Shaun .. .. |
|
| |||
| |||
| להוריד JavaRa
---------- הורד את Flash Player מסיר ושמור אותו לשולחן העבודה שלך. הפעלה מסיר את התוכנית ולאחר מכן לאתחל את המחשב כדי להשלים את הסרת ההתקנה. הורד והתקן את הגירסה האחרונה של Flash Player |
|
| |||
| |||
| היי Evilfantasy ... אני רק מנסה את זה ואני חייב את הצבע שבו התקנה של Adobe Flash (הסכם והתקן) פשוט שומר על looping אותי ...... Thanx ... Shaun .. |
|
| |||
| |||
| טוב לקבל את זה קבוע. הייתי בלי ללכת לאיבוד YouTube vids. (אני לא עושה בכלל, פשוט יש רשימה fav). Evildude: האם כל זה עובד בלי קשר את הגדרות האבטחה של הדפדפן או משומשים? מחפשי מידע, מנסה ללמוד, לא לירות בחזרה. אני חשבתי שזה עובד בצורה שונה בדפדפנים שונים. |
|
| |||
| |||
| היי Bubba .... אם ידעתי איך לתקן את זה אני לא יהיה כאן להאחיר ..: ( ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות לאפס את הדפדפן. איזה מהם הוא משמש את השאלה? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הוא התכוון אנחנו יכולים להיות 'll לקבל את זה קבוע .. כמו "אל תדאג הכל יהיה בסדר. חבר 'ה של ג' יי נמצא כאן!" |
|
| |||
| |||
| העוצמה של סימני פיסוק. |
|
| |||
| |||
Thats חכם.Funniest הדבר היא דבר דומה קרה לי לפני כמה ימים בבית הספר, אני לא יכול לזכור את הפרטים אבל היינו עושים משהו על sexism, ומבלי realising גם את זה גברים על נשים ועל הכיתה היה שונה מאוד צפיות. |