![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all ... First off Es ceru, ka man ir tiesības forumā. I cant šķiet, lai apskatītu youtube vids, tā man saka, lai ieslēgtu Java (darīt) un atjaunināt latset flash arī veikt jebkādu palīdzību, būtu ļoti appreciated .... Thanx .. Shaun .. |
|
| |||
| |||
| Lejupielādēt JavaRa
---------- Download Flash Player atinstalētājs un saglabājiet to savā datorā. Palaist atinstalētājs programmā un tad pārstartējiet datoru, lai pabeigtu atinstalēt. Lejupielādēt un instalēt jaunāko versiju Flash Player |
|
| |||
| |||
| Hey Evilfantasy ... Es vienkārši cenšas, un es saņēmu to, kur Adobe Install Flash (Piekrist un Install) tikai tur looping par mani ...... Thanx ... Shaun .. |
|
| |||
| |||
| Nu get it fixed. Es būtu zaudējis bez manas youtube vids. (I nerāda nekādu, tikai ir fav sarakstu). Evildude: Vai visi, kas darbojas neatkarīgi no pārlūka vai drošības iestatījumus? Meklēju info, cenšoties mācīties, nevis atpakaļ šaušanā. Es domāju, tā strādāja atšķirīgi dažādām pārlūkprogrammām. |
|
| |||
| |||
| Hey bubba .... ja es zināju, kā to salabot es šeit nebūtu retard ..: ( ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu mēģināt atiestatīt pārlūkprogrammu. Kurām viena tiek izmantota, ir jautājums? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Viņš var domāt, mēs "ll get to nosaka .. Piemēram, "Neuztraucies viss būs alright. CJ puiši ir šeit!"
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jauda pieturzīmēm. |
|
| |||
| |||
Thats gudrs.Smieklīgākajiem lieta ir līdzīgs notiktu ar mani otro dienu skolā, es neatceros detaļas, bet mēs kaut ko par seksismu, un pat realizējot to vīriešu un sieviešu klase bija ļoti atšķirīgi viedokļi.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |