![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým ... Po prvé, dúfam, že aj má právo súdu. I cant Zdá sa, že cieľom youtube vids, je mi to zapnout java (udělal) a zaktualizujte latset flash tiež urobiť akejkoľvek pomoci by bolo veľmi ocenili .... Thanx .. Shaun .. |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť Javára
---------- Stiahnuť Flash Player Uninstaller a uložiť do počítača. Spustite odinštalačný program a potom reštartujte počítač pre dokončenie odinštalácia. Stiahnuť a nainštalovať najnovšiu verziu Flash Player |
|
| |||
| |||
| Ahoj Evilfantasy ... Já jen, že sa snaží a já dostal do bodu, keď je inštalácia Adobe Flash (Agree a inštalácie) vedie smyčkování len na mne ...... Thanx Shaun ... .. |
|
| |||
| |||
| Tak si to opraviť. Já bych sa stratil bez toho, aby som youtube vids. (Nechcem do žiadnej, stačí mať fav list). Evildude: Má všetky práce, ktoré bez ohľadu na nastavenie zabezpečenia prehliadača alebo používa? Hľadám info, snaží sa učiť, nie späť ku streľbe. Myslel som, že to pracuje odlišne s rôznymi prehliadačmi. |
|
| |||
| |||
| Hej Bubba .... Keby som vedela, ako ho vyriešiť aj nebude tu retard ..: ( ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť resetovania prehliadači. Ktorý z nich je použiť, je otázka? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Ten môže mať myslí si 'll získať pevnú .. Rovnako ako v "Nebojte sa bude všetko v poriadku. SDES Lidi jsou tady!"
|
| |||
| |||
| Moc interpunkcii. |
|
| |||
| |||
To je šikovný.Najzábavnejšie, čo sa o podobné veci sa mi stalo na druhý deň v škole, nemôžem pamätať podrobnosti ale robíme niečo o sexismu, a to aj bez uskutočnenia to muži a ženy v triede bol veľmi rozdielne názory.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |