![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто закупен нов лаптоп с Vista се опитва да разберете как да се промени, т.е. икона бърз достъп до сайта път икона от помощ ще бъде оценена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво точно сте смисъла? Ти искаш да знаеш как да се направи бърз достъп до определен сайт, за да пуснат на вашия работен плот и т.н.?
| |||
| |||
| Какво искам да кажа е, че ако например сте отидете в Yahoo и изберете създаде пряк път на работния плот, когато отидете на работния плот имате сини Internet Explorer иконата не е бърз достъп на Yahoo икона. |
|
| |||
| |||
| Да, защото вие поставяте в сайта в своите фаворити, това е менюто в горната част на екрана, а не път към пуснати другаде на вашия компютър. Ако искате да направите това, какво трябва да направите е: с десен клик, когато искате контектното> щракнете New> бърз клавиш> тип уеб адреса> кликнете Next> напишете името, което искате да я дам> финал. Там имате бърз достъп до уеб страница. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, мисля, че това, което означава, че иска от Yahoo лого като иконата на път, а не IE лого. Ако съм прав, какво трябва да направите, е да съхраните изображението Yahoo някъде на Вашия компютър, след което кликнете върху правото на пряк път до имота има тогава промяната икона. След това просто изберете файла, който искате.
|
| |||
| |||
| Мда този Ive какво се опитвам да направя 4D, се опитва с navicon.ico проблем е иконите понякога се променят, когато се опитате да се прилагат. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Не видя какво наистина искаш да кажеш ..?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Мисля, Айв пукнати нея, първо добавя favicon.ico до адресната лента, т.е. http://uk.yahoo.com/favicon.ico По такъв начин на Yahoo (червен Y) икона, а след това право, кликнете върху иконата и изберете (запишете картина). Изберете папка със снимки и запазване на иконата, Айв намери по-лесно да всяка икона в своята собствена папка (нов folder1, нови folder2 т.н.), това спира икони променя, когато се опитате да ги прилага. Следваща Иди на работния плот изберете Yahoo, която има син и логото на Internet Explorer Кликнете с десния бутон и изберете свойства, изберете промени икона и browse.Then изберете папката, която постави икона и отворете папката, след това кликнете върху иконата, след това минете през менюта и се прилагат, трябва да промените иконата на работния плот на Yahoo лого. Не знам, ако е по-бързо начин да направите това? |
|
| |||
| |||
| Не, този ми е да направя. Тя не трябва да се променят без да ви казвам, че все пак. Опитайте като само една папка за всички ваши собствени такива, и да запази Windows, където са те.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |