![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
právě zakoupili nový laptop s průhled snaží zjistit, jak to změnit, tj. zástupce ikonu webové stránky ikonu zástupce pomoci by ocenili.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Co přesně jste smyslu? Rádi byste chtěla vědět, jak vytvořit zástupce na určitou webovou stránku, aby na ploše atd.?
|
|||
|
|||
|
co mám na mysli, je, když například jedete do yahoo a zvolte vytvořit zástupce na ploše, když jdete na plochu máte modrou ikonu internet explorer není yahoo zkratku ikonu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ano, protože jste uvedení místa do svých oblíbených položek, je to menu v horní části obrazovky, nikoli zkratku, aby jinde v počítači. Pokud to chcete udělat, co musíte udělat, je následující: klikněte pravým tlačítkem myši, pokud chcete, aby se zástupce> klepněte na tlačítko Nový> Zástupce> zadejte webovou adresu> klepněte na tlačítko Další> zadejte jméno, které chcete dát mu> dokončit. Tam jste se zástupce na webové stránky.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, myslím, že to, co znamená, že chce v Yahoo logo jako ikonu zástupce, ne IE logo.
Pokud jsem dobře, co musíte udělat, je-li uložit obrázek Yahoo někde v počítači, potom klikněte pravým tlačítkem myši na zástupce dostal do nemovitostí pak změnit ikonu. Pak stačí vybrat soubor, který chcete.
|
|
|||
|
|||
|
Jo to je to, co IVE snaží udělat 4D, se pokoušela s navicon.ico problém je někdy změna ikony při pokusu se přihlásit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Promiň favicon.ico
|
|
|
|||
|
|||
|
I don't really vidět, co máte na mysli ..?
|
|||
|
|||
|
Myslím si, lve krakované to první i přidat favicon.ico do adresního řádku, tj. http://uk.yahoo.com/favicon.ico Tím se dostáváme až k yahoo (červené y) ikonu, potom klikněte pravým tlačítkem na ikonu a vyberte (uložte jako obrázek). Zvolit složku s obrázky a ukládat ikony, Ive zjistil, že je jednodušší dát každému ikonu na své vlastní složky (nové složce složka1, Nový folder2 atd.) této zastávky ikony měnící Při pokusu o ně. Další Jdi na ploše vyberte Yahoo, která má modré logo Internet Explorer klikněte pravým tlačítkem myši a vyberte příkaz Vlastnosti, zvolte Změnit ikonu a vyberte složku browse.Then dáš na ikonu a otevřete složku, potom klikněte na ikonu pak prostřednictvím menu a použít, by se mělo změnit ikony na ploše na yahoo logo. I dont vědět, jestli existuje rychlejší způsob, jak to udělat?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne, to je vše, co jsem měla dělat.
To by se nemělo měnit, aniž by vám říkal, že to myslím. Zkuste s jen jednu složku pro všechny vaše vlastní cestou, a udržet ty Windows, kde jsou.