manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Browsers & FTP Klijenti

Register

Promjena IE ikone prečaca shortcut ikonu na web stranici

Reply

Thread Tools
Old 12. listopad 2008, 05:24
Novi član grupe

upravo kupio novi laptop sa vidik pokušavaju saznati kako promijeniti odnosno prečac ikonu na stranicu prečac ikonu bilo koji pomoć bi bilo poštovati.
Old 12. listopad 2008, 06:32
Donatorska Grupa

Što si ti točno znači? Jeste li žele znati kako napraviti prečac do određene web lokacije staviti na desktopu itd?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 12. listopad 2008, 07:10
Novi član grupe

što mislim je, ako npr. idete to yahoo i odaberite stvoriti prečac na radnoj površini računala kada idete na desktopu imate plavu ikonu Internet Explorer ne yahoo prečac ikona.
Old 12. listopad 2008, 09:00
Donatorska Grupa

Da, jer ste vi stavljate na stranicu u svoj izbor, ovo je izborniku na vrhu zaslona, a ne da se stavi prečac drugdje na vašem računalu. Ako želite to učiniti, ono što trebate učiniti je: desni klik kada želite prečac> kliknite na novi> prečac> upišite adresu web> Kliknite Next> upišite naziv koji želite da joj> završiti. Postoji, imate prečac do web-stranicu.
Old 12. listopad 2008, 09:14
Donatorska Grupa

Ne, mislim da ono što znači da on želi Yahoo logotip kao ikona prečac, a ne IE logo.

Ako imam pravo, ono što trebate učiniti je spremiti Yahoo sliku negdje na vašem računalu, a zatim desnom tipkom miša kliknite prečac je dobio na svojstva zatim promijenite ikonu.

Tada jednostavno odaberite datoteku koju želite.
Old 12. listopad 2008, 10:24
Novi član grupe

yep taj što ive bio težak to učiniti 4D, pokussavaju navicon.ico problem sa ikonama neki puta promijeni kada pokušate primijeniti.
Old 12. listopad 2008, 10:28
Novi član grupe

ispričavam favicon.ico
Old 12. listopad 2008, 10:35
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by bristolspark View Post
Problem je u nekoliko puta promijenili ikone kada pokušate primijeniti.
Ja stvarno ne vidim šta znači ..?
Old 12. listopad 2008, 11:53
Novi član grupe

Mislim Ive je napukao, prvi i dodaj favicon.ico u adresnoj traci tj. http://uk.yahoo.com/favicon.ico ove će se na yahoo (crvena y) ikonu, a zatim kliknite desnom tipkom na ikonu i odaberite (Spremi sliku kao). Odaberite mapu sa slikama i spremiti ikonu Ive nađe lakše svaku ikonu staviti u vlastitu mapu (novi folder1, novi folder2 itd) ovaj prestane ikona mijenja kada pokušate primijeniti ih. Dalje idite na radnoj površini odaberite Yahoo, koji ima plave Internet Explorer logo i desni klik a zatim odaberite svojstva, promijenite ikonu i odaberite browse.Then odaberite mapu u koju stavite i otvorite ikonu u mapu, a onda kliknite na ikonu potom proći kroz jelovnici i primjenjivati, treba promijeniti ikonu na desktopu na jahu logo. Ja dont znati ako ima brži način to učiniti?
Old 12. listopad 2008, 12:17
Donatorska Grupa

Nope, taj mi je značilo sve obaviti.

To ne bi trebalo promijeniti bez vam govorim da ipak. Pokušajte imati samo jednu mapu za sve one običaj, i zadržite Windows one gdje su.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.