![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| upravo kupio novi laptop sa vidik pokušavaju saznati kako promijeniti odnosno prečac ikonu na stranicu prečac ikonu bilo koji pomoć bi bilo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što si ti točno znači? Jeste li žele znati kako napraviti prečac do određene web lokacije staviti na desktopu itd?
| |||
| |||
| što mislim je, ako npr. idete to yahoo i odaberite stvoriti prečac na radnoj površini računala kada idete na desktopu imate plavu ikonu Internet Explorer ne yahoo prečac ikona. |
|
| |||
| |||
| Da, jer ste vi stavljate na stranicu u svoj izbor, ovo je izborniku na vrhu zaslona, a ne da se stavi prečac drugdje na vašem računalu. Ako želite to učiniti, ono što trebate učiniti je: desni klik kada želite prečac> kliknite na novi> prečac> upišite adresu web> Kliknite Next> upišite naziv koji želite da joj> završiti. Postoji, imate prečac do web-stranicu. |
|
| |||
| |||
| Ne, mislim da ono što znači da on želi Yahoo logotip kao ikona prečac, a ne IE logo. Ako imam pravo, ono što trebate učiniti je spremiti Yahoo sliku negdje na vašem računalu, a zatim desnom tipkom miša kliknite prečac je dobio na svojstva zatim promijenite ikonu. Tada jednostavno odaberite datoteku koju želite. |
|
| |||
| |||
| yep taj što ive bio težak to učiniti 4D, pokussavaju navicon.ico problem sa ikonama neki puta promijeni kada pokušate primijeniti. |
|
| |||
| |||
| ispričavam favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Ja stvarno ne vidim šta znači ..? |
|
| |||
| |||
| Mislim Ive je napukao, prvi i dodaj favicon.ico u adresnoj traci tj. http://uk.yahoo.com/favicon.ico ove će se na yahoo (crvena y) ikonu, a zatim kliknite desnom tipkom na ikonu i odaberite (Spremi sliku kao). Odaberite mapu sa slikama i spremiti ikonu Ive nađe lakše svaku ikonu staviti u vlastitu mapu (novi folder1, novi folder2 itd) ovaj prestane ikona mijenja kada pokušate primijeniti ih. Dalje idite na radnoj površini odaberite Yahoo, koji ima plave Internet Explorer logo i desni klik a zatim odaberite svojstva, promijenite ikonu i odaberite browse.Then odaberite mapu u koju stavite i otvorite ikonu u mapu, a onda kliknite na ikonu potom proći kroz jelovnici i primjenjivati, treba promijeniti ikonu na desktopu na jahu logo. Ja dont znati ako ima brži način to učiniti? |
|
| |||
| |||
| Nope, taj mi je značilo sve obaviti. To ne bi trebalo promijeniti bez vam govorim da ipak. Pokušajte imati samo jednu mapu za sve one običaj, i zadržite Windows one gdje su. |