פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות

Register

שינוי סמל ל-IE קיצור קיצור סמל האתר

Reply

שרשרת כלים
Old 12 אוקטובר 2008, 05:24
קבוצת חברות חדשות

פשוט לרכוש מחשב נייד חדש עם Vista מנסה לברר כיצד לשנות את קיצור הדרך כלומר סמל האתר סמל קיצור כל עזרה יהיה מוערך.
Old 12 אוקטובר 2008, 06:32
קבוצת תורמים

מה בדיוק אתה המשמעות? האם אתה יודע איך שרוצים ליצור קיצור מסוים באתר לשים על שולחן העבודה שלך וכו '?

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 12 אוקטובר 2008, 07:10
קבוצת חברות חדשות

מה שאני אומר הוא, למשל אם אתה רוצה ללכת ל-Yahoo ובחר ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה שלך, כאשר אתה עובר על שולחן העבודה יש לך את Internet Explorer כחול סמל לא סמל קיצור Yahoo.
Old 12 אוקטובר 2008, 09:00
קבוצת תורמים

כן, כי אתה לשים את האתר למועדפים שלך, זה התפריט בחלק העליון של המסך, קיצור לא לשים במקום אחר במחשב. אם אתה רוצה לעשות את זה, מה שאתה צריך לעשות זה: הזכות לחץ כאשר אתה רוצה את קיצור הדרך> לחץ חדש> קיצור דרך> הקלד את כתובת האינטרנט> לחץ הבא> הקלד את השם שאתה רוצה לתת לו> סיום. הנה, יש לך קיצור דרך אל דף אינטרנט.
Old 12 אוקטובר 2008, 09:14
קבוצת תורמים

לא, אני חושב שהוא מתכוון מה הוא רוצה את הלוגו של Yahoo כמו סמל של קיצור דרך, לא הלוגו של IE.

אם אני צודק, מה שאתה צריך לעשות הוא לשמור את התמונה יאהו איפשהו במחשב, ולאחר מכן לחץ על קיצור הדרך הנכון צריך לשנות סמל אז נכסים.

אז פשוט לבחור את הקובץ הרצוי.
Old 12 אוקטובר 2008, 10:24
קבוצת חברות חדשות

Yep thats מה ive מנסה לעשות 4d, מנסה navicon.ico הבעיה עם סמלים לשנות כמה פעמים בעת ניסיון ליישם.
Old 12 אוקטובר 2008, 10:28
קבוצת חברות חדשות

מצטער favicon.ico
Old 12 אוקטובר 2008, 10:35
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bristolspark View Post
הבעיה היא סמלים לשנות כמה פעמים בעת ניסיון ליישם.
אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון ..?
Old 12 אוקטובר 2008, 11:53
קבוצת חברות חדשות

אני חושב Ive מפוצץ את זה, אני הראשון favicon.ico כדי להוסיף את שורת הכתובת כלומר http://uk.yahoo.com/favicon.ico זה מביא את Yahoo (אדום Y) הסמל, ולאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על הסמל ובחר (שמור כמו בתמונה). בחר תמונה בתיקייה ולשמור על הסמל, Ive למצוא את זה יותר קל לשים כל סמל בפני עצמו תיקייה (folder1 חדש, חדש folder2 וכו ') זה מפסיק את הסמלים משתנים כאשר מנסים להחיל אותם. הבא עבור אל שולחן העבודה בחר Yahoo, אשר כוללת את הלוגו Blue Internet Explorer וימינה לחץ ולאחר מכן בחר מאפיינים, בחר לשנות את הסמל ואת browse.Then לבחור את התיקייה שאתה שם את הסמל, לפתוח את התיקייה ולאחר מכן לחץ על הסמל ולאחר מכן לעבור דרך תפריטים ולהחיל, צריך לשנות את הסמל על שולחן העבודה של Yahoo הלוגו. Dont אני יודע אם יש במהירות דרך לעשות את זה?
Old 12 אוקטובר 2008, 12:17
קבוצת תורמים

לא, זה כל מה שאני אמור לעשות.

זה לא אמור להשתנות ללא אתה אומר את זה בכל זאת. נסה שיש רק אחד תיקייה אישית שלך עבור כל אלו, ולשמור את אלה של Windows שבו הם נמצאים.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.