mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Changing IE shortcut icon to website shortcut icon

Reply

Thread Tools
Old 12 oktobris 2008, 05:24
New Member Group

tikko iegādājās jaunu klēpjdators ar Vista mēģina noskaidrot, kā mainīt, ti shortcut icon to website shortcut icon any help būtu appreciated.
Old 12 oktobris 2008, 06:32
Donors Group

Ko tieši jūs nozīmi? Vai jūs vēlas zināt, kā veikt saīsni uz īpašu tīmekļa vietni, kas likts uz jūsu darbvirsmas utt?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 12 oktobris 2008, 07:10
New Member Group

ko es domāju ir, ja, piemēram, jūs dodaties uz Yahoo un izvēlieties izveidotu saīsni uz darbvirsmas, kad iet uz darbvirsmas jums ir zils Internet Explorer ikonas, nevis lauķis īsceļu ikonas.
Old 12 oktobris 2008, 09:00
Donors Group

Jā, jo jūs esat nodošanas vieta jūsu draugi, tas ir izvēlni virs ekrāna, nevis shortcut likt citur datorā. Ja jūs vēlaties darīt to, kas jums jādara, ir: tiesības uz ja vēlaties shortcut> noklikšķiniet jaunu> shortcut> type interneta adresi> noklikšķiniet uz Tālāk> ierakstiet nosaukumu, kuru vēlaties piešķirt tai> apdari. Tur jums ir saīsni uz mājaslapā.
Old 12 oktobris 2008, 09:14
Donors Group

Nē, es domāju, ko tas nozīmē, viņš grib Yahoo logo, kā ikonas saīsnes, ne IE logo.

Ja es esmu labi, kas jums jādara, ir jāsaglabā Yahoo attēlu kaut kur uz datora, tad tiesības uz shortcut got to īpašības pēc tam mainīt ikonu.

Pēc tam vienkārši izvēlieties failu.
Old 12 oktobris 2008, 10:24
New Member Group

yep thats kas IVE mēģināja darīt 4D, ir mēģinājušas ar navicon.ico problēma ir ikonas reizēm mainās, kad jūs mēģināt pieteikties.
Old 12 oktobris 2008, 10:28
New Member Group

sorry favicon.ico
Old 12 oktobris 2008, 10:35
Donors Group

Quote:
Originally Posted by bristolspark View Post
Problēma ir ikonas reizēm mainās, kad jūs mēģināt pieteikties.
Man nav īsti redzēt, ko tu domā ..?
Old 12 oktobris 2008, 11:53
New Member Group

Es domāju, Ive krekinga tā, vispirms es Pievienot favicon.ico, lai adrešu joslā, ti, http://uk.yahoo.com/favicon.ico Tas parādīs yahoo (sarkans y) ikonu, tad labo klikšķi uz ikonas un izvēlieties (izņemot attēlu kā). Izvēlieties attēlu mapi un saglabājiet ikonas Ive konstatēts, ka vieglāk pakļaut cits ikona savā mapē (jauns folder1, jauns folder2 utt), tas apstājas ikonas mainās, mēģinot tos piemērot. Blakus iet uz darbvirsmas izvēlētos lauķis, kas ir zils Internet Explorer logotips un labo klikšķi tad izvēlieties rekvizītus, izvēlieties mainīt ikonas un browse.Then izvēlieties mapi, jūs varēsiet ievietot ikonas un atveriet mapi, pēc tam noklikšķiniet uz ikonas, tad iet cauri izvēlnes un piemērot, jāmaina ikonas uz darbvirsmas Yahoo logo. Nezinu, ja ir ātrāks veids, kā to izdarīt?
Old 12 oktobris 2008, 12:17
Donors Group

Nope, thats visu es gribēju darīt.

Tā nedrīkst mainīt bez jums saka to though. Izmēģiniet ņemot tikai vienu mapi visiem jūsu pasūtījuma tiem, un pastāvīgi Windows tur, kur tie ir.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.