![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| tikko iegādājās jaunu klēpjdators ar Vista mēģina noskaidrot, kā mainīt, ti shortcut icon to website shortcut icon any help būtu appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko tieši jūs nozīmi? Vai jūs vēlas zināt, kā veikt saīsni uz īpašu tīmekļa vietni, kas likts uz jūsu darbvirsmas utt?
| |||
| |||
| ko es domāju ir, ja, piemēram, jūs dodaties uz Yahoo un izvēlieties izveidotu saīsni uz darbvirsmas, kad iet uz darbvirsmas jums ir zils Internet Explorer ikonas, nevis lauķis īsceļu ikonas. |
|
| |||
| |||
| Jā, jo jūs esat nodošanas vieta jūsu draugi, tas ir izvēlni virs ekrāna, nevis shortcut likt citur datorā. Ja jūs vēlaties darīt to, kas jums jādara, ir: tiesības uz ja vēlaties shortcut> noklikšķiniet jaunu> shortcut> type interneta adresi> noklikšķiniet uz Tālāk> ierakstiet nosaukumu, kuru vēlaties piešķirt tai> apdari. Tur jums ir saīsni uz mājaslapā. |
|
| |||
| |||
| Nē, es domāju, ko tas nozīmē, viņš grib Yahoo logo, kā ikonas saīsnes, ne IE logo. Ja es esmu labi, kas jums jādara, ir jāsaglabā Yahoo attēlu kaut kur uz datora, tad tiesības uz shortcut got to īpašības pēc tam mainīt ikonu. Pēc tam vienkārši izvēlieties failu. |
|
| |||
| |||
| yep thats kas IVE mēģināja darīt 4D, ir mēģinājušas ar navicon.ico problēma ir ikonas reizēm mainās, kad jūs mēģināt pieteikties. |
|
| |||
| |||
| sorry favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Man nav īsti redzēt, ko tu domā ..? |
|
| |||
| |||
| Es domāju, Ive krekinga tā, vispirms es Pievienot favicon.ico, lai adrešu joslā, ti, http://uk.yahoo.com/favicon.ico Tas parādīs yahoo (sarkans y) ikonu, tad labo klikšķi uz ikonas un izvēlieties (izņemot attēlu kā). Izvēlieties attēlu mapi un saglabājiet ikonas Ive konstatēts, ka vieglāk pakļaut cits ikona savā mapē (jauns folder1, jauns folder2 utt), tas apstājas ikonas mainās, mēģinot tos piemērot. Blakus iet uz darbvirsmas izvēlētos lauķis, kas ir zils Internet Explorer logotips un labo klikšķi tad izvēlieties rekvizītus, izvēlieties mainīt ikonas un browse.Then izvēlieties mapi, jūs varēsiet ievietot ikonas un atveriet mapi, pēc tam noklikšķiniet uz ikonas, tad iet cauri izvēlnes un piemērot, jāmaina ikonas uz darbvirsmas Yahoo logo. Nezinu, ja ir ātrāks veids, kā to izdarīt? |
|
| |||
| |||
| Nope, thats visu es gribēju darīt. Tā nedrīkst mainīt bez jums saka to though. Izmēģiniet ņemot tikai vienu mapi visiem jūsu pasūtījuma tiem, un pastāvīgi Windows tur, kur tie ir. |