![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| doar achiziţionate noi laptop cu vista încercarea de a afla cum să schimbaţi adică shortcut icon la site-ul de comenzi rapide pictograma orice ajutor ar fi apreciat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce mai faci exact sensul? Sunteţi care doresc să ştie cum să facă o comandă rapidă a unei pagini web specifice pentru a pune pe desktop, etc?
| |||
| |||
| ce vreau sa spun este, de exemplu, dacă te duci la Yahoo şi selectaţi crea o comandă rapidă pe desktop, atunci când merge la spaţiul de lucru, aveţi albastru pictograma Internet Explorer nu a Yahoo shortcut icon. |
|
| |||
| |||
| Da, pentru că vă sunt punerea în site-ul dvs. preferate, acesta este un meniu din partea de sus a ecranului, nu o comandă rapidă pentru a pune în altă parte de pe computerul dumneavoastră. Dacă doriţi să faceţi acest lucru, ceea ce trebuie să faceţi este: click dreapta, atunci când doriţi ca scurtătură> faceţi clic pe noi> shortcut> de tip adresa de web> faceţi clic pe Next> de tip în numele pe care doriţi să-l dau> Terminare. Aici, aveţi o comandă rapidă la pagina de web. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, cred că ceea ce înseamnă că el doreşte ca logo-ul Yahoo ca pictograma de comenzi rapide, logo-ul nu a IE. Dacă am dreptate, ce trebuie să faceţi este să salvaţi Yahoo imagine undeva pe PC-ul, apoi click dreapta pe comenzi rapide trebuie să proprietăţi apoi schimba icoana. Apoi selectaţi fişierul pe care o doriţi.
|
| |||
| |||
| Da thats ce ive fost încercarea de a face 4D, a încercat cu navicon.ico problema este icoane unele timpul se schimba, atunci când încercaţi să se aplice. |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Eu nu prea vezi ce vrei sa spui ..?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Cred că Ive a spart-o, în primul rând i favicon.ico adăugaţi la bara de adrese şi anume http://uk.yahoo.com/favicon.ico Aceasta aduce până la yahoo (rosu y) pictogramă, apoi click dreapta pe pictogramă şi selectaţi (salva ca imagine). Selectaţi o imagine dosar şi a salva icoana, Ive găsit-o mai uşor de pus în fiecare pictogramă în propriul dosar (nou folder1, noi folder2 etc), aceasta se opreşte pictogramele schimbare, atunci când încercaţi să le aplice. Înainte de a merge pe desktop, selectaţi Yahoo, care are albastru logo-ul Internet Explorer, faceţi clic dreapta şi apoi selectaţi Properties, selectaţi schimba pictograma şi browse.Then selectaţi folderul-ai pus în pictograma şi deschideţi folderul apoi faceţi clic pe icoana apoi atunci du-te prin meniuri şi de a aplica, ar trebui să schimba icoana de pe desktop cu logo-ul Yahoo. I dont know dacă există o mai rapid mod de a face acest lucru? |
|
| |||
| |||
| Nu, thats tot ce-am vrut să fac. Nu ar trebui să vă spun, fără a schimba aceasta să cred. Încercaţi având doar un singur dosar pentru toate cele personalizate, şi să păstreze cele din Windows în cazul în care sunt.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |