![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| práve zakúpili nový laptop s priehľad snažia zistiť, ako to zmeniť, tj zástupca ikonu webovej stránky ikonu zástupcu pomoci by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo presne ste zmysle? Radi by ste chcela vedieť, ako vytvoriť zástupcu na určitú webovú stránku, aby na ploche atď?
| |||
| |||
| čo mám na mysli, je, keď napríklad idete do yahoo a vyberte vytvoriť zástupcu na ploche, keď idete na plochu máte modrú ikonu internet explorer nie je yahoo skratku ikonu. |
|
| |||
| |||
| Áno, pretože ste uvedenie miesta do svojich obľúbených položiek, je to menu v hornej časti obrazovky, nie skratku, aby inde v počítači. Ak to chcete urobiť, čo musíte urobiť, je nasledovné: kliknite pravým tlačidlom myši, ak chcete, aby sa zástupca> kliknite na tlačidlo Nový> Zástupca> zadajte webovú adresu> kliknite na tlačidlo Ďalej> zadajte meno, ktoré chcete dať mu> dokončiť. Tam ste sa zástupca na webové stránky. |
|
| |||
| |||
| Nie, myslím, že to, čo znamená, že chce v Yahoo logo ako ikonu zástupcu, ne IE logo. Ak som dobre, čo musíte urobiť, je-li uložiť obrázok Yahoo niekde v počítači, potom kliknite pravým tlačidlom myši na zástupcu dostal do nehnuteľností potom zmeniť ikonu. Potom stačí vybrať súbor, ktorý chcete. |
|
| |||
| |||
| Jo to je to, čo IVE snaží urobiť 4D, sa pokúšala s navicon.ico problém je niekedy zmena ikony pri pokuse sa prihlásiť. |
|
| |||
| |||
| Promiň favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Nechcem really vidieť, čo máte na mysli ..? |
|
| |||
| |||
| Myslím si, LVE krakované to prvý aj pridať favicon.ico do adresného riadku, tj http://uk.yahoo.com/favicon.ico Tým sa dostávame až k yahoo (červenej y) ikonu, potom kliknite pravým tlačidlom na ikonu a vyberte (uložte ako obrázok). Zvoliť priečinok s obrázkami a ukladať ikony, Ive zistil, že je jednoduchšie dať každému ikonu na svoje vlastné zložky (nové priečinku složka1, nový folder2 atď) tejto zastávky ikony meniace Pri pokuse o ne. Ďalšie Choď na ploche vyberte Yahoo, ktorá má modré logo Internet Explorer kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte položku Vlastnosti, vyberte Zmeniť ikonu a vyberte priečinok browse.Then dáš na ikonu a otvorte priečinok, potom kliknite na ikonu potom prostredníctvom menu a použiť, by sa malo zmeniť ikony na ploche na yahoo logo. I dont vedieť, či existuje rýchlejší spôsob, ako to urobiť? |
|
| |||
| |||
| Nie, to je všetko, čo som mala robiť. To by sa nemalo meniť, bez toho, aby vám říkal, že to myslím. Skúste s len jednu zložku pre všetky vaše vlastnou cestou, a udržať ty Windows, kde sú. |