![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| управо купио нови лаптоп са видик покушавају сазнати како променити односно пречицу икону на страницу пречицу икону било који помоћ би било поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта си ти тачно значи? Јесте ли желе да зна како направити пречицу до одређене веб локације ставити на десктопу итд?
| |||
| |||
| што мислим је, ако нпр идете то ыахоо и изаберите створити пречицу на радној површини рачунара када идете на десктопу имате плаву икону Интернет Експлорер не ыахоо пречицу икона. |
|
| |||
| |||
| Да, јер сте ви ставља на страницу у свој избор, ово је менију на врху екрана, а не да се стави пречицу другде на вашем рачунару. Ако желите то учинити, оно што треба да урадите је: десни клик када желите пречицу> кликните на нови> пречицу> укуцајте адресу уеб> Кликните Некст> откуцајте име које желите да јој> завршити. Постоји, имате пречицу до веб-страницу. |
|
| |||
| |||
| Не, мислим да оно што значи да он жели Ыахоо логотип као икона пречицу, а не ИЕ лого. Ако имам право, оно што треба да урадите је сачувати Ыахоо слику негде на вашем рачунару, а затим десним тастером миша кликните на пречицу је добио на својства затим промените икону. Тада једноставно изаберите датотеку коју желите.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| ыеп тај што иве био тежак за учинити 4Д, покуссавају навицон.ицо проблем са иконама неки пута промени када покушате применити. |
|
| |||
| |||
| извињавамо фавицон.ицо |
|
| |||
| |||
| Ја стварно не видим шта значи ..?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Мислим Иве је напукао, први и додај фавицон.ицо у линији за адресу тј хттп://ук.ыахоо.цом/фавицон.ицо ове ће се на ыахоо (црвена ы) икону, а затим кликните десним тастером на икону и изаберите (Сачувај слику као). Изаберите фолдер са сликама и сачувати икону Иве нађе лакше сваку икону ставити у сопствену фасциклу (нови фолдер1, нови фолдер2 итд) овај престане икона мења када покушате применити их. Даље идите на радној површини изаберите Ыахоо, који има плаве Интернет Експлорер лого и десни клик а затим изаберите својства, промените икону и изаберите броусе.Тхен изаберите фасциклу у коју ставите и отворите икону у фасциклу, а онда кликните на икону потом проћи кроз јеловници и примењивати, треба променити икону на десктопу на јаху лого. Ја донт кноткле да има бржи начин то учинити? |
|
| |||
| |||
| Нопе, тај ми је значило све чинити. То не би требало променити без вам говорим да ипак. Покушајте да има само једну фасциклу за све оне обичај, и задржите Уиндоус оне где су.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пречица / активне тастера Оглас Софтвер | Никрониус | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 2. Окт 2009 14:14 |
| Икада Промена система Уиндоус вашег десктопа иконе | дјцхаппле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 13. Јул 2009 10:14 |
| Упућивање Пречица до Бацкуп Уређај на Десктоп | ТхеРоы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 8. јуна 2009 12:22 |
| Интернет Експлорер пречицу | беепалм | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 6 јануар 2009 06:14 |
| Ицон Није Брисање | СирСтукингс | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 18 октобар 2008 01:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |