![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Vista nasıl bir yardım mutluluk duyacağız kısayol simgesi web sitesi için yani kısayol simgesi değiştirmek bulmak için çalışan sadece satın alınan yeni dizüstü. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne anlamı tam olarak? Nasıl belirli bir web sitesine masaüstü vb koymak için bir kısayol yapmak bilmek isteyen var mı?
| |||
| |||
| Ne demek, eğer Yahoo gidip masaüstünüzde bir kısayol oluşturmak zaman masaüstü size Yahoo kısayol simgesi mavi Internet Explorer simgesi değil gitmek seçin örneğin. |
|
| |||
| |||
| Evet, çünkü sık bir siteye koyarak, bu ekranın üst kısmında başka bilgisayarınızda etmek için bir menü, bir kısayoldur. Bunu yapmak istiyorsanız, yapmanız gereken: bir kısayol> tıklayın yeni istiyorum sağ tıklayın> kısayol> yazın web adresi> tıklayın sonraki> bunu sağlamak için> bitirmek istediğiniz adı yazın. Burada siz, web sayfası için bir kısayol vardır. |
|
| |||
| |||
| Hayır, o da kısa bir simgesi olarak Yahoo logosu değil, IE logosu istiyor ne anlama geldiğini düşünüyorum. Eğer Ben doğru yapmak bir PC'nizde, sonra sağ tıklayın kısayol Yahoo görüntü kaydetmek gereken özellikleri sonra simgesini değiştirmek var. Sonra, istediğiniz dosyayı seçin.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| evet ne 4D yapma çalışıyor ive navicon.ico sorunu ile çalışıyor simgeleri bazı zamanlar uygulamak çalıştığınızda değişikliktir that. |
|
| |||
| |||
| üzgünüm favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Ben gerçekten ne anlama geliyor .. görmüyorum?
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ben Ive bu çatlak düşünüyorsanız, ilk i adres çubuğuna Mesela favicon.ico eklemek http://uk.yahoo.com/favicon.ico Bu kadar Yahoo (kırmızı y) simgesini, ardından simgesine sağ tıklayarak getiriyor ve () gibi resmi kaydedebilirsiniz. Bir resim klasörü ve simge kaydetmek seçin Ive daha kolay kendi klasöründe her simge koymak bulundu (folder1, yeni folder2 vb) Bu ikon ne zaman bunları uygulamak için deneyin değişen yeni durur. Sonraki olan mavi Internet Explorer logosu ve sağ tıklayın sonra seçin özellikleri vardır masaüstü seçin yahoo, gidin değiştirmek simgesi ve browse.Then olarak simge koymak ve sonra simgesini sonra git tıklayın klasörünü açın klasör seçin Menülerde ve uygulamak, Yahoo logosu için masaüstünde simgesi değişecektir. Varsa bunu yapmak daha hızlı bir şekilde I bilmiyorduysanız? |
|
| |||
| |||
| Hayır, tüm yapmam gereken anlamı şu. Size de bunu söylemeden değiştirmek gerekir. Tüm özel olanlar için sadece bir klasörü kalmadan, deneyin ve Windows olanları tutmak nerede bulunmaktadır.