![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| тільки що купив новий ноутбук з Vista намагається з'ясувати, як змінити тобто значок ярлика на сайт ярлик будь-яка допомога би оцінив. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що саме ви сенс? Ви, охочих дізнатися, як зробити посилання на конкретний сайт, щоб покласти на ваш робочий стіл і т.д.?
| |||
| |||
| Я маю на увазі, наприклад, якщо ви йдете в Yahoo і виберіть "Створити ярлик на робочому столі, коли ви йдете на робочому столі у вас є синій значок у браузері Internet Explorer не Yahoo значок ярлика. |
|
| |||
| |||
| Так, тому що ви ставите сайт у вибране, це меню у верхній частині екрана, а не ярлика поставити в іншому місці на вашому комп'ютері. Якщо ви хочете зробити це, що вам потрібно зробити, це: клацніть правою кнопкою миші, якщо ви хочете в контекстному> натисніть нової> Shortcut> введіть адресу веб-сайту> натисніть кнопку "Далі> Введіть ім'я, яке ви хочете, щоб надати йому>" Готово ". Там, у вас є посилання на веб-сторінці. |
|
| |||
| |||
| Немає я думаю, він означає, що він хоче, логотип Yahoo як ікона ярлика, а не логотип IE. Якщо я правий, що вам потрібно зробити, це зберегти зображення Yahoo де-небудь на комп'ютері, а потім клацніть правою кнопкою миші контекстне отримали властивостям потім Змінити значок. Потім просто виберіть файл, який ви хочете.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так Thats What Ive намагалися зробити 4D, намагалися з navicon.ico проблемою є ікона кілька разів змінитися, коли ви намагаєтесь застосувати. |
|
| |||
| |||
| Вибачте favicon.ico |
|
| |||
| |||
| Я не бачу, що ви маєте на увазі ..?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я думаю, Ive тріщинами це, перш за все я favicon.ico додати в адресний рядок тобто http://uk.yahoo.com/favicon.ico Це викличе Yahoo (червоний Y) ікона, потім правою кнопкою миші на іконку і виберіть (Зберегти зображення як). Виберіть папку для фотографій і зберегти ікону, Ive легше покласти кожен значок у свою папку (новим Folder1, нові folder2 і т.д.), це зупиняє іконок змінюється, коли ви намагаєтесь застосувати їх. Далі йдіть на робочому столі виберіть Yahoo, який має синій логотип у браузері Internet Explorer клацніть правою кнопкою миші і виберіть пункт Властивості, виберіть значок зміни і browse.Then Виберіть папку, поклав значок і відкрийте папку, потім натисніть на значок потім пройти через меню і застосовувати, необхідно змінити значок на робочому столі для Yahoo логотипом. Я не знаю, якщо є більш швидкий спосіб зробити це? |
|
| |||
| |||
| Ні, Це все я хотів зробити. Він не повинен мінятися без тебе говорять, ніби його. Спробуйте маючи тільки одну папку для всіх ваших ті звичаї, і зберегти ті вікна, де вони знаходяться.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ярлик / Hotkey Лістинг Software | Nikronius | General Software чат | 0 | 2 жовтня 2009 14:14 |
| Ever Changing робочого столу Windows ярлики | djchapple | Операційні системи Windows | 4 | 13 вересня 2009 10:14 |
| Створення ярлика для влаштування резервного копіювання на робочому столі | TheRoy | Операційні системи Windows | 5 | 8 червня 2009 12:22 |
| Internet Explorer ярлика | beepalm | Операційні системи Windows | 3 | 6 січня 2009 06:14 |
| Icon не вилучення | SirStukings | General Software чат | 4 | 18 жовтня 2008 01:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |