менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Зміни IE ярлик на сайт ярлик

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2008, 05:24
Нові члени групи

Default Зміни IE ярлик на сайт ярлик

тільки що купив новий ноутбук з Vista намагається з'ясувати, як змінити тобто значок ярлика на сайт ярлик будь-яка допомога би оцінив.
Old 12 жовтня 2008, 06:32
Донор групи

Що саме ви сенс? Ви, охочих дізнатися, як зробити посилання на конкретний сайт, щоб покласти на ваш робочий стіл і т.д.?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 12 жовтня 2008, 07:10
Нові члени групи

Я маю на увазі, наприклад, якщо ви йдете в Yahoo і виберіть "Створити ярлик на робочому столі, коли ви йдете на робочому столі у вас є синій значок у браузері Internet Explorer не Yahoo значок ярлика.
Old 12 жовтня 2008, 09:00
Донор групи

Так, тому що ви ставите сайт у вибране, це меню у верхній частині екрана, а не ярлика поставити в іншому місці на вашому комп'ютері. Якщо ви хочете зробити це, що вам потрібно зробити, це: клацніть правою кнопкою миші, якщо ви хочете в контекстному> натисніть нової> Shortcut> введіть адресу веб-сайту> натисніть кнопку "Далі> Введіть ім'я, яке ви хочете, щоб надати йому>" Готово ". Там, у вас є посилання на веб-сторінці.
Old 12 жовтня 2008, 09:14
Донор групи

Немає я думаю, він означає, що він хоче, логотип Yahoo як ікона ярлика, а не логотип IE.

Якщо я правий, що вам потрібно зробити, це зберегти зображення Yahoo де-небудь на комп'ютері, а потім клацніть правою кнопкою миші контекстне отримали властивостям потім Змінити значок.

Потім просто виберіть файл, який ви хочете.
Old 12 жовтня 2008, 10:24
Нові члени групи

Так Thats What Ive намагалися зробити 4D, намагалися з navicon.ico проблемою є ікона кілька разів змінитися, коли ви намагаєтесь застосувати.
Old 12 жовтня 2008, 10:28
Нові члени групи

Вибачте favicon.ico
Old 12 жовтня 2008, 10:35
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав bristolspark View Post
Проблема ікон кілька разів змінитися, коли ви намагаєтесь застосувати.
Я не бачу, що ви маєте на увазі ..?
Old 12 жовтня 2008, 11:53
Нові члени групи

Я думаю, Ive тріщинами це, перш за все я favicon.ico додати в адресний рядок тобто http://uk.yahoo.com/favicon.ico Це викличе Yahoo (червоний Y) ікона, потім правою кнопкою миші на іконку і виберіть (Зберегти зображення як). Виберіть папку для фотографій і зберегти ікону, Ive легше покласти кожен значок у свою папку (новим Folder1, нові folder2 і т.д.), це зупиняє іконок змінюється, коли ви намагаєтесь застосувати їх. Далі йдіть на робочому столі виберіть Yahoo, який має синій логотип у браузері Internet Explorer клацніть правою кнопкою миші і виберіть пункт Властивості, виберіть значок зміни і browse.Then Виберіть папку, поклав значок і відкрийте папку, потім натисніть на значок потім пройти через меню і застосовувати, необхідно змінити значок на робочому столі для Yahoo логотипом. Я не знаю, якщо є більш швидкий спосіб зробити це?
Old 12 жовтня 2008, 12:17
Донор групи

Ні, Це все я хотів зробити.

Він не повинен мінятися без тебе говорять, ніби його. Спробуйте маючи тільки одну папку для всіх ваших ті звичаї, і зберегти ті вікна, де вони знаходяться.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ярлик / Hotkey Лістинг Software Nikronius General Software чат 0 2 жовтня 2009 14:14
Ever Changing робочого столу Windows ярлики djchapple Операційні системи Windows 4 13 вересня 2009 10:14
Створення ярлика для влаштування резервного копіювання на робочому столі TheRoy Операційні системи Windows 5 8 червня 2009 12:22
Internet Explorer ярлика beepalm Операційні системи Windows 3 6 січня 2009 06:14
Icon не вилучення SirStukings General Software чат 4 18 жовтня 2008 01:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.