по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

Смяна на ISP

Reply

Нишка Инструменти
Old 2 май 2007, 00:20
Новите държави Група

Default Смяна на ISP

Бих искал да си сменя ISP от Ориндж към небе, които предлагат по-добра сделка. Преди това имам два въпроса, които биха могли да изглеждат малко по базови.

1. Имам уебсайт с Orange. Бихте ли все още да е в състояние да се запази, ако сменя ISP?

2. Бихте ли все още да имат възможност за достъп до електронна поща, изпратени до моите стари Freeserve (сега Orange) адрес по интернет?

Съвети ще е много оценявам.

Благодарности
Old 2 май 2007, 00:31
Забранени група

Default Смяна на ISP

Здравей Nurtonc

Добре дошли на TCF

По отношение на въпроси 1, се съмнявам, че е на сайта ще бъде част от абонамента си, трябва да се откаже от него тогава не сайт, може да бъде погрешно.

Въпрос 2: Ще наистина съм стар Freeserve сметка все още с тях, когато тя е била Freeserve.

Има някои нещо друго, че все пак може би желаете да се разглежда и че е въпрос на MAC кодекс.
Повече за това от Скай тук.
Mac Кодекси

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 2 май 2007, 02:35
Номер на групата

Default Смяна на ISP

Както wlofey каза в последния пост, те трябва да те задържи Вашата електронна поща, но не и вашия сайт.

Аз все още имам AOL имейл адрес, въпреки че спрях да се AOL с 5 години назад.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Смяна на дънната платка freshdawn Процесори, дънни платки & RAM 1 1-во Фев 2008 13:08
Имам нужда от инструкции преди смяна на процесора DownSyndromeBoi Процесори, дънни платки & RAM 1 2-ро Jan 2008 18:01
Защо компютърът пази променя? RawRyder Изключено Тема Дискусия 9 16-то ноември 2007 07:12
Промяна на настройките на CPU вентилатора * PLEASE HELP * Rekt Процесори, дънни платки & RAM 6 30ти септември 2007 13:15
Промяна на адрес ..... MikeDirt Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 10 24 април 2007 12:57
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc