![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бих искал да си сменя ISP от Ориндж към небе, които предлагат по-добра сделка. Преди това имам два въпроса, които биха могли да изглеждат малко по базови. 1. Имам уебсайт с Orange. Бихте ли все още да е в състояние да се запази, ако сменя ISP? 2. Бихте ли все още да имат възможност за достъп до електронна поща, изпратени до моите стари Freeserve (сега Orange) адрес по интернет? Съвети ще е много оценявам. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Nurtonc
Добре дошли на TCF По отношение на въпроси 1, се съмнявам, че е на сайта ще бъде част от абонамента си, трябва да се откаже от него тогава не сайт, може да бъде погрешно. Въпрос 2: Ще наистина съм стар Freeserve сметка все още с тях, когато тя е била Freeserve. Има някои нещо друго, че все пак може би желаете да се разглежда и че е въпрос на MAC кодекс. Повече за това от Скай тук. Mac Кодекси Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Както wlofey каза в последния пост, те трябва да те задържи Вашата електронна поща, но не и вашия сайт. Аз все още имам AOL имейл адрес, въпреки че спрях да се AOL с 5 години назад. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смяна на дънната платка | freshdawn | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 1-во Фев 2008 13:08 |
| Имам нужда от инструкции преди смяна на процесора | DownSyndromeBoi | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 2-ро Jan 2008 18:01 |
| Защо компютърът пази променя? | RawRyder | Изключено Тема Дискусия | 9 | 16-то ноември 2007 07:12 |
| Промяна на настройките на CPU вентилатора * PLEASE HELP * | Rekt | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 30ти септември 2007 13:15 |
| Промяна на адрес ..... | MikeDirt | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 24 април 2007 12:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |