![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl bych rád změnil můj ISP z Orange Sky, kdo nabídne lepší řešení. Před tím jsem dvě otázky, které by mohly zdát trochu základní. 1. Mám webové stránky s Orange. I přesto by bylo možné jej zachovat, pokud jsem změnit poskytovatele připojení? 2. I přesto by bylo možné získat přístup k e-maily zasílané na můj starý Freeserve (nyní Orange) řešit přes internet? Poradenství by bylo mnohem ocení. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Nurtonc
Vítejte na TCF S ohledem na otázku 1, pochybuji, že jsou webové stránky budou součástí vašeho předplatného, pokud by vám to pak vzdát žádné stránky, mohu se mýlit. Otázka č. 2: Budete opravdu jak jsem starý Freeserve úvahu stále s nimi, když byl Freeserve. Je zde několik věcí jinak, že když budete chtít, aby zvážila, a že je otázka MAC zákoníku. Více o tomto z nebe tady. Mac Codes Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Jak wlofey řekl v poslední příspěvek, měla by vám udržet váš email, ale žádnou vaši webovou stránku. Pořád mám AOL e-mailovou adresu, i když jsem přestal být s AOL 5 lety. |